Haberler

Fakir Hausgerate Kişisel Bakımda Da Liderliğe Oynuyor

Güncelleme:

Güzel görünmek ve bakımlı olmak arzusu her geçen gün artıyor. Zamanla yarışan çağımız insanının imdadına ise üstün teknolojili ürünler yetişiyor.

Estetik kaygıların hızla büyüttüğü kişisel bakım ürünleri sektöründe IPL teknolojili ürünlerin payı artıyor. İstenmeyen tüylere kalıcı çözüm getiren epilasyon uygulaması IPL, geleceğin teknolojisi olarak nitelendirilirken klasik yöntemlerin de yerini alıyor.


Elektrikli ev aletleri sektörünün lider markası Fakir Hausgerate, yeni Profesyonel Serisi IPL ürünleri ile pazara yeni bir soluk getiriyor. Ev konforunda hızlı, güvenli, acısız ve ömür boyu kullanımı garanti eden IPL 250.000 SalonPro Sistem ve IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım ürünleri 26. Züchex Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkacak, Ekim ayı sonunda ise raflardaki yerini alacak.


Yenilikçi teknolojilere sahip ürünleri ile sektöre yön veren Fakir Hausgerate, kişisel bakım ürünleri pazarındaki iddiasını IPL teknolojisi ile geliştirilen en yeni ürünleriyle ortaya koyuyor. Güzellik salonlarındaki profesyonel epilasyon teknolojisini evlere taşıyan marka, iki yeni ürünle Türkiye pazarına giriyor. IPL 250.000 SalonPro Sistem ve IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım ürünleri, evde epilasyon uygulamasına yeni bir boyut getirirken, IPL pazarını da yeniden şekillendirecek.


Fakir Hausgerate, 26. Züchex Fuarı'nda IPL serisinin yanı sıra aynı ürün gamında sergileyeceği Ayak ve Topuk Törpüsü ile smart basküllerini de tanıtacak.


Kişisel bakım ve sağlık ürünleri kategorisinde ürün yelpazesini genişleterek büyümeyi hedefleyen Fakir Hausgerate'nin yeni ürünlerini; Fakir Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Üyesi Furkan SARUHAN, Türkiye Satış Direktörü Erdoğan KALKAN ve Fakir Elektrikli Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Esra Özden TÜRKÖZ anlattı.


Yüzde 100 güvenli kullanım


İstenmeyen tüylerden evinizin konforunda hızlı, güvenli, acısız ve kalıcı şekilde kurtulmanızı sağlayan IPL 250.000 SalonPro Sistem ve IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım, Hamburg ProDERM Enstitüsü tarafından test edilerek onaylandı. Dermatologların yaptığı klinik testler bu cihazların tüm vücutta güvenle kullanılabileceğini ve yüzde 97 oranında yan etkisi olmadığını gösterdi.


Sadece 3-4 uygulama sonrası vücuttaki tüylerde yüzde 50'ye kadar azalma sağlayan FAKİR Profesyonel Seri IPL cihazları, kişinin tenine ve tüy rengine göre en doğru enerji seviyesini otomatik olarak ayarlayan cilt tipi sensörleri ile güvenli bir kullanım sunuyor. Cihaz, cilde yüzde 100 temas etmediğinde atış yapmıyor. Entegre UV filtresi, ışıkların göze zarar vermesini engellerken, hızlı kaydırma özelliği ile daha rahat ve kesintisiz uygulama sağlıyor.


Tüylerinize 26 dakikada veda edin…


Ömür boyu kullanımı garanti eden 250 bin ışık atımlı IPL 250.000 SalonPro Sistem, rakiplerine kıyasla 7 cm2'lik XXL en geniş ışık alanı sayesinde tüm vücuda yaklaşık 26 dakikada uygulanabilen en hızlı IPL cihazı olma özelliğini taşıyor. Pazardaki en geniş başlığa sahip olan IPL 250.000 SalonPro Sistem, tek seferde en yakın rakibinin neredeyse iki katı genişlikte alana atış yapılmasına olanak sağlıyor. Altı farklı enerji seviyesi bulunan cihaz, özel hassas başlığı sayesinde uygulama yüzeyini küçülterek, yüz bölgesinde de güvenli kullanım vaat ediyor. Atış yapılan alanda iz bırakarak tekrar aynı bölgeye atış yapılmasını önlüyor.


Kompakt tasarımı ile vücudun en küçük bölgelerinde bile en etkili sonucu veren IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım 100 bin ışık atımına sahip. Pratik, hızlı ve güvenli kullanımı ile istediğiniz zaman istediğiniz yerde epilasyon imkânı sunuyor. Tüm vücuda sadece 19 dakika ile 58 dakika arasında uygulanabilen en hızlı kompakt cihaz olma özelliğini de taşıyan IPL 100.000 SatinskinPro Sistem, uzun süreli pürüzsüzlük ve ipeksi bir ten için uygun çözüm oluşturuyor.


Fakir Hausgerate olarak 2006 yılından bu yana yıllık ortalama yüzde 20 seviyelerinde büyüdüklerini, dünyada ve Türkiye'de yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzluklara rağmen 2014 yılında ise yüzde 27 gibi yüksek bir büyüme rakamına ulaştıklarını belirten Fakir Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Üyesi Furkan SARUHAN, "82 yıl önce Almanya'da doğan Fakir Hausgerate bugün artık çok geniş bir coğrafyada varlığını gösteren global bir marka olmanın haklı gururunu yaşıyor. Kurulduğu günden bu yana sektörde öncü rol oynayan markamızın başarı hikâyesinde yenilikçi yapımız, Ar-Ge, teknoloji ve tasarım yatırımlarımız büyük rol oynuyor. Türkiye süpürge pazarından aldığımız yüzde 22'lik payla adet bazında son yıllarda lider konumundayız. Geçmiş yıllarda daha çok süpürge ve halı yıkama markası olarak tanınıyorduk. Ancak pazara sunduğumuz küçük ev aletleri ürün grubumuz ile tüm elektrikli ev aletleri sektöründeki iddiamızı ortaya koyduk. Yakın gelecek hedeflerimiz arasında kişisel bakım sektöründe de tüketicilerin tercih ettiği öncelikli markalar arasında yer almak var. Sektörde ses getirecek yeni IPL cihazlarımızla kişisel bakım ürünleri pazarından aldığımız payı daha da büyüteceğiz. Önümüzdeki dönemde yeni eklenecek ürünlerle kişisel bakım ve sağlık ürünlerinde de liderliği hedefliyoruz" dedi.


Furkan SARUHAN, kişisel bakım ürünleri pazarının son yıllarda büyüme ivmesinin önemli oranda arttığını ve özellikle IPL pazarının Avrupa'da 100 milyon Euro'nun üzerinde büyüklüğe ulaştığını da söyledi.


Bakımlı görünmenin tarihte hiçbir dönem bu kadar önemli olmadığını, insanların enerjilerinin büyük bir kısmını kişisel bakımlarına ayırdığını belirten Fakir Elektrikli Ev Aletleri Türkiye Satış Direktörü Erdoğan KALKAN, "Bugün kişisel bakım ürünleri sektörü altın çağını yaşıyor. Bu doğrultuda sektörde var olan markalara yeni yeni isimler ekleniyor. Rekabetin yoğun yaşandığı pazarda özellikle "akıllı ürünler"e yatırım yapan markalar öne çıkıyor. Fakir Hausgerate olarak tüm ürün gruplarımızda smart teknolojiden yararlanıyoruz. Bu yılki Züchex Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sunacağımız yeni süpürgelerimiz, smart teknolojili ürünlerimiz ve IPL cihazlarımız bu konudaki en yeni referanslarımız. Müşteri memnuniyeti odağında geliştirdiğimiz ürün çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.


Geçmişten bu yana güzelliğin hep kadınla özdeşleştiğini, günümüzde ise erkeklerin de kadınlarla benzer estetik kaygıları taşıdığını ve kişisel bakım ürünlerine ilgi gösterdiğini söyleyen Fakir Elektrikli Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Esra Özden TÜRKÖZ, "Ürün gamımıza yeni katılan Profesyonel Seri IPL cihazlarımız kadın erkek herkesin güvenle kullanılabileceği ürünler olarak dikkat çekiyor. Güzellik salonlarındaki profesyonel teknolojiyi ev konforuna taşıyan ürünlerimiz istenmeyen tüylerden en hızlı, güvenli ve acısız şekilde kurtulmanızı sağlıyor. Ürünlerimizin ömür boyu kullanım garantisi var, ancak sizin ömür boyu kullanmaya elbette ihtiyacınız olmayacak çünkü sadece 3-4 uygulama sonrasında bile tüylerinizde yaklaşık yüzde 50 azalma olduğunu göreceksiniz. Farklı kişiler tarafından kullanılmasının hijyenik açıdan da herhangi bir sakıncası olmadığından, cihazlarımızın aile boyu kullanım için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik daha az maliyetli bir yöntem" diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esra Özden Türkiye Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title