Haberler

Fadonun Büyülü Sesi Mariza'dan Yepyeni Şarkılar

İş Sanat Gelecek Hafta 3 Ayrı Etkinlik!

Mariza son albümü Fado Tradicional'in tanıtım turnesi kapsamında İş Sanat'ta bir kez daha İstanbullular ile buluşuyor.

Küçük yaşta ailesinin lokantasında şarkı söylemeye başlayan Mariza, eleştirmenler tarafından fado kraliçesi olarak bilinen Amalia Rodrigues'in tahtına aday gösteriliyor.

Çellonun yıldız ismi Johannes Moser'e ve Münih Oda Orkestrası eşlik ediyor

Klasik ve çağdaş eserler arasında kurduğu müthiş denge ile hayranlık uyandıran Münih Oda Orkestrası, 5 Şubat'ta İş Sanat'ta sahne alıyor. İkinci Dünya Savaşı'nın hemen ardından kurulan, Alman klasik müzik camiasının öncülerinden olan Münih Oda Orkestrası, her sezon belirlediği farklı temalarla takipçilerinin sayısını artırıyor. Şef Alexander Liebreich'in yönetimindeki Münih Oda Orkestrası gecede yeni müziğe ilgisiyle az bilinen eserleri repertuarına katan çellist Johannes Moser'e eşlik ediyor.

Çocuklar için ilk Ibsen uyarlaması "Ben Kimim? Per Günt" 6 Şubat'ta İş Sanat'ta

Yaprak Sandalcı'nın çocuklar için tasarladığı 'oyunlu klasik müzik konseri' Ben Kimim? Peer Gynt (Per Günt) bu sezon da insanoğlunun yanıtı en zor sorularından birine çocuklarla birlikte yanıt aramaya devam ediyor. Geçen sezon yoğun ilgi gören gösteri bu sezon da İş Sanat'ta çocuklarla buluşmayı sürdürüyor. Işıl Kasapoğlu'nun yönettiği, Semaver Kumpanya ve Çıplak Ayaklar Kumpanyası'ndan oyuncular ile İstanbul Klarnet Korosu ve Ayla Algan'ın sahne aldıkları gösteri, çocuklar için yapılan ilk Ibsen uyarlaması olmasıyla da dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title