Haberler

Fabrikaların Alımla İlgili Sıkıntıları Yüzünden 20 Ağustos'a Kadar Üretim Yavaşlatılacak

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünde üretim ve satışla ilgili sorunların değerlendirildiği toplantı yapıldı.

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünde üretim ve satışla ilgili sorunların değerlendirildiği toplantı yapıldı. Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz başkanlığında yapılan toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve MDF ile Yonga Levha sektörü temsilcileri katıldı.

Toplantıda son iki yıldaki üretim ve satış durumu ile son dönemlerde yaşanılan satışla ilgili sıkıntılar değerlendirildi.

MDF ve Yonga Levha sektöründen toplantıya katılan Yıldız Entegre adına Hasan Oruç, Yıldız Sunta-MDF adına Ümit İskender, Çamsan adına Murat Kumaş, Divapan adına Yavuz Akkurt, Kastamonu Entegre adına Özcan Çatak ve Murat İbiş tarafından sektörle ilgili sorunlar dile getirildi.

Ortak kanaat olarak yurtdışından getirilen cipsin fabrikalara daha ucuz fiyata mal olduğu, ayrıca; en önemli sorunun ürettikleri ürünün pazarlanamaması olduğunu kaydeden tüm fabrika temsilcileri tahsislerinin tamamını alacaklarını ifade ettiler.

Bölge Müdürümüz Hasan Türkyılmaz fabrikaların alımla ilgili sıkıntılarının devam etmesi sebebiyle üretimin yavaşlatılacağını, 20 Ağustos tarihinde tekrar değerlendirmek üzere: Köylülerin yakacak ihtiyacının karşılanması, Dikili satışlarda pazarı belirli olanların dışındakilerin üretime verilmemesi, KPS ile ilgili pazarı belli olanların dışındakilerin üretime verilmemesi, Normal üretimde yapraklılarda üretime ara verilmesi, ibrelilerde ise üretime devam edilmesi kararı alındığını ifade ederek toplantı sona erdirildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Türkyılmaz Yıldız Entegre Adapazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title