Haberler

Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursiyerlerine Belgeleri Verildi

Antalya İl Müftülüğü tarafından merkez ve ilçelerde görev yapan imam hatip ve müezzin kayyımlar için düzenlenen “Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu”nu başarı ile tamamlayan 24 personel, belgelerini aldı.

Antalya İl Müftülüğü tarafından merkez ve ilçelerde görev yapan imam hatip ve müezzin kayyımlar için düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu"nu başarı ile tamamlayan 24 personel, belgelerini aldı.

Rehber Öğretici M. Tahir Çetin'in öğretiminde 5 ay süren kursu tamamlayan kursiyerler için düzenlenen törene İl Müftüsü Osman Artan, Müftü Yardımcıları Mustafa Aydın, Mevlüt Topçu ve Kurs Rehber Öğreticisi M. Tahir Çetin katıldı.

İl Müftüsü Osman Artan törende yaptığı konuşmada, "Burada kurs gören arkadaşlarımız kendi ilçelerinde diğer personele kurs verebilecek seviyeye geldiler. Bu bilgilerin unutulmaması açısından tekrarı ve başka personele aktarılması çok önemlidir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Artan Tahir Çetin Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title