Haberler

Eyyübiye Belediyesinden Her Mahalleye Taziye Evi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kent merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunan Büyük Otluca mahallesinde yapımı devam eden taziye evini ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kent merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunan Büyük Otluca mahallesinde yapımı devam eden taziye evini ziyaret etti. Her Mahalleye Taziye Evi uygulamalarının devam ettiğini belirten Başkan Ekinci, "Gerek sıfırdan olsun gerek yapımı devam eden taziye evlerini bir bir hizmete sunmaya başlıyoruz" dedi.

Başkan Mehmet Ekinci'nin Her Mahalleye Taziye Evi uygulaması meyvelerini vermeye devam ediyor. İlçe sınırları içerisindeki mahalle ve ihtiyaç duyulan alanlarda gerek sıfırdan yapımına başlanılan gerek inşaatı devam eden taziye evlerinin bir bir hizmete sunulmasına yönelik uygulama devam ediyor. Taziye evi yapımı ve desteklenmesi uygulaması vatandaşların da takdirini kazanırken, sosyal belediyecilik uygulamasının bir gereksinimi olarak gördükleri taziye evlerinin kısa sürede bir bir hizmete girdiğini ve gireceğini belirtti. Her Mahalleye Bir Taziye Evi uygulamasının bir parçası olan Büyük Otluca mahallesindeki taziye evi çalışmalarını da yerinde inceleyen ve eksikliklerin kısa sürede tamamlanacağını belirten Ekinci, şunları söyledi: "Tek Tek dağlarındaki Büyük Otluca mahallesindeyiz. Buradaki mahalle sakinlerinin kendi imkanlarıyla temelini attıkları ve bu duruma getirdikleri taziye evleri var. Bundan sonraki kısımla ilgili özellikle ince sıva, içerisinin döşenmesi ve diğer eksikliklerle ilgili biz devreye giriyoruz. Burada özellikle bir nevi çok amaçlı salon şeklinde de kullanılacak olan ve köylünün ortak kullanımına sunulmak üzere bu tarz taziye evlerine desteklerimiz sürüyor. Bazıları kendi imkanlarıyla yapmış. Bazıların da sıfırdan biz başlıyoruz. Ama gerek şehir içerisinde gerek kırsalda her mahalleye, ihtiyaç olan her yere bu tarz taziye evlerinin yapımına devam edeceğiz." - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title