Haberler

Eyüp'te Sokak Hayvanları Unutulmadı

Eyüp Belediyesi soğuk havada sokak hayvanlarını unutmadı.

Eyüp Belediyesi soğuk havada sokak hayvanlarını unutmadı. Sokak hayvanları için Eyüp Sultan Meydanı başta olmak üzere Kemerburgaz, Göktürk ve Ağaçlı'nın da aralarında bulunduğu birçok noktaya yem bırakıldı.

Eyüp Belediyesi, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için ekiplerini seferber ederken, sahipsiz sokak hayvanlarını da unutmadı. Göktürk Hayvan Sevenler Derneği ve belediye ekiplerinin işbirliği ile kentin farklı noktalarına hayvanlar için yem bırakıldı.

Göktürk Hayvan Sevenler Derneği yetkililerinden Fulya Barışlı Argun, "Her gün bölgelere ayrılıp besleme yapıyoruz. Pirinçli Mahallesi'nden Ağaçlı Mahallesi'ne kadar olan bölümde ve özellikle ormandaki hayvanları besliyoruz. Aynı zamanda kısırlaştırma çalışmalarını ve yaralı takiplerini yapıyoruz. Bölgede 3-4 bin köpek var. Neredeyse metrekare başına düşen insan sayısından fazla. Eyüp Belediyesi'nin desteklerinden dolayı çok memnunuz" diye konuştu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ise çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Göktürk, Kemerburgaz, Ağaçlı gibi bölgelerin yan ısıra Eyüp Sultan Meydanı'nın etrafında yaşayan ve aç kalan, yem bulmakta zorluk çeken sokak köpeklerini unutmadık. Sahipsiz sokak hayvanlarının aç kalmaması ve çevreye saldırmaması için ekiplerimiz gün içinde belirli periyotlarla sokak hayvanlarını beslemeye devam edecek" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Göktürk Ağaçlı Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title