Haberler

Eyüp Sultan Meydanında Fidan Dağıtımına Yoğun İlgi

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Eyüp Sultan Camii önünde binlerce fidanı vatandaşlara dağıttı.

Eyüp Belediyesi, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Eyüp Sultan Camii önünde binlerce fidanı vatandaşlara dağıttı. Fidan dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eyüp Belediyesi ve Orman Genel Müdürlüğü, 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası için özel bir etkinliğe imza attı. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçeyi daha yeşil bir alana dönüştürmek isteyen Eyüp Belediyesi,  Eyüp Sultan Camii meydanında çınar, çam, sümbül, lale ve nergis gibi çiçeklerin aralarında yer aldığı binlerce fidanı vatandaşlara dağıttı. Fidan dağıtım törenine Eyüp Belediyesi Başkanı Remzi Aydın'ın yanı sıra ilçede görev alan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, fidan dağıtımına katılarak, vatandaşlarla sohbet etti. Program kapsamında vatandaşlara Osmanlı şerbeti ve şeker ikram edildi.

"FİDAN DİKMEK GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEKTİR"

Fidan dağıtım törenine katılarak konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Biz elinizde bir fidan varsa, kıyamet kopsa da onu dikin diyen bir peygamberin inancına tabi insanlarız. Fidan dikmek hayat demek, fidan dikmek gelecek demek, fidan dikmek yeni bir soluk, yeni bir gelecek demek yani geleceğe yönelik emin adımlarla yürümek demektir. Bu yılı Bakanlığımız çınar yılı olarak ilan etti. O çerçevede bizler de onunla beraber işbirliği yaparak burada 3 bin 500 tane fidanı vatandaşlara dağıtıyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir çalışma oldu, bizler de destek olmaya çalıştık" dedi.

"EYÜP YEŞİL ALAN BAKIMINDAN DÜNYA STANDARTLARINDA BİR İLÇE"

Park ve bahçe çalışmalarının hızla ilerlediğini söyleyen Başkan Aydın, "Park ve Bahçelerin çalışmaları hızla ilerliyor. Eyüp şuanda kişi başına düşen yeşil alan bakımından dünya standartlarında bir ilçe olma özelliği taşıyor. Ama bizim bunu daha çok korumamız ve geliştirmemiz gerekiyor. Daha da önemlisi yeşili koruma anlamında kültürü gençlere ve çocuklara kazandırmamız gerekiyor. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Umarım bu kampanyada bizim çalışmalarımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Eyüp Sultan Camii Remzi Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title