Haberler

Eyüp Sultan'ın Hizmetkarları Sahurda Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün temizliği için gece gündüz demeden çalışan temizlik personeliyle sahur sofrasında bir araya geldi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'ün temizliği için gece gündüz demeden çalışan temizlik personeliyle sahur sofrasında bir araya geldi.

Ebu Eyyub El-Ensari Hazretleri'nin ve tüm Eyüplülerin hizmetinde gece gündüz demeden cadde cadde, sokak sokak dolaşarak temizlik yapan temizlik personeli için Ebussuut İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesinde sahur yemeği verildi. Sahura Başkan Remzi Aydın'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi ve Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Süzgün de katıldı. Sahur öncesi Başkan Aydın tek tek tüm masaları dolaşarak temizlik işleri çalışanları ile sohbet etti. Her bir çalışanla ayrı ayrı ilgilenen Başkan Aydın, personele herhangi bir talepleri ya da sorunları olup olmadığını sordu.

Başkan Aydın, temizlik işçilerinin yaptıkları görevin önemine değinerek, "Özellikle Eyüp Sultan bizim en önemli değerimiz. Her gelen meydanın temizliğinden söz ediyor. Biliyorum ki sizler de oranın temizliğine ayrı bir önem veriyorsunuz. Biz bu Ramazan herkese gönül kapımızı açtık. Herkesin faydalanabileceği programlar planladık. Her kesime yönelik iftarlarımız sahurlarımız oldu. Bu sahurlardan birinde de sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Daha sonra sahur yemeği yenilerek, dualar edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title