Haberler

Eyüp Belediyesi Azdavay'da İftar Verdi

İstanbul Eyüp İlçe Belediyesi Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde iftar verdi.

İstanbul Eyüp İlçe Belediyesi Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde iftar verdi.

Eyüp Belediyesince Azdavay Cumhuriyet Caddesinde hazırlanan 2 bin kişilik iftar sofrasını dolduran Azdavaylılar iftar öncesi ilahi grubunun seslendirdiği ilahileri ilgi ile dinledi. Programda konuşma yapan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, başta Eyüp Belediye Başkanı ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti ve Eyüp Belediyesi adına iftar programına katılan Eyüp Belediyesi Belediye Başkan Danışmanı İdris Güleç'e yöresel Azdavay Balı hediye etti.

Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı, Azdavay Garnizon Komutanı Sinan Tanır ve vatandaşların katıldığı iftar programının devamında alanda kurulan dev ekrandan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın Azdavaylılara gönderdiği mesaj kendi sesi ve görüntüsü ile izlendi. Kuran'ı Kerim tilaveti ve Azdavay Müftüsü Sinan Kazancı'nın iftar duasının ardından okunan ezanla oruçlar açıldı ve iftar yemeğinin ardından ilahi gurubu eşliğinde semazen gösterisi yapıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu İstanbul Azdavay Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title