Haberler

Expo 2016 Antalya Konyesi Olağan Toplantısı Yapıldı

EXPO 2016 Antalya Konseyi 4'üncü Olağan Toplantısı, Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında gerçekleştirildi.

EXPO 2016 Antalya Konseyi 4'üncü Olağan Toplantısı, Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında gerçekleştirildi.

Falez Otel'de düzenlenen toplantıda, EXPO konseyindeki grupların çalışmalarıyla ilgili yaptıkları sunumların ardından konuşan Vali Öztürk, bir önceki toplantıda yapılan uyarılara rağmen hala bazı üyelerin toplantıya gelmediğini söyledi.

Üyelerin toplantıya devam etmemeleri halinde üyeliklerinin düşeceğini hatırlattıklarını kaydeden Öztürk, bunun sadece bölgeler için geçerli olmadığını, bakanlıklardan da gelmeyenlerin çokça olduğunu anlattı.

Toplantıya devamın sağlanması için üzerinde düşünülmesi gerektiğini belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"54 üyemiz var. Şu ana kadar bunların yarısına yakınının iki kez üst üste gelmemeleri şeklinde bir durum söz konusu. Yeni üyeler de seçebiliyoruz. Burada olmayan belediye başkanları için söylüyorum. Üye 54 kişinin önemli kısmı belediye başkanıdır. Yani biz onlara uyarılarda bulunmuşuz, üyeliklerin düşeceğini hatırlatmışız. Bundan sonra düşüneceğiz, başka çaresi yok."

Kentte 5 bin kişilik bir kongre merkezi düşünüldüğünü, bununla ilgili sponsor görüşmelerin yakın bir tarihte başladığını ifade eden Öztürk, çevre ve tarım müzesinin de bu sponsorluk görüşmeleriyle yapılması düşünülen tesisler arasında yer aldığını dile getirdi.

Vali Öztürk, Kültür ve Turizm Bakanlığının kente yapmayı düşündüğü bir kültür merkezinin de olduğunu kaydetti.

Konseyde çocuk temasının zayıf kaldığını dile getiren Öztürk, "Bunun farkındayız. Projelerde çocuklarla ilgili özel bölümler var. Bu konuyu zenginleştirmeliyiz" dedi.

Öztürk, en geç kasım ayı sonu itibarıyla Dışişleri Bakanlığı rehberliğinde ülkelere davetiyelerin gönderileceğini bildirdi.

Toplantıya EXPO 2016 Antalya Genel Sekreteri Selami Gülay ile ilgili birim temsilcileri katıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Sebahattin Öztürk Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title