Haberler

Evrak ve Dokümanlar Yıllar Sonra Atıldı

Güncelleme:

Diyarbakır eski Bağkur binasında temizlik yapıldı. Yıllardır atıl durumda bulunan binadan çıkan evrak ve dokümanlar evrakları ancak atık toplama kamyonu alabildi.

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi karşısında bulunan ve yaklaşık 4 yıldır atıl durumda bulunan eski Bağ-kur il binası için temizlik başlatıldı.

Başlatılan temizlik çalışması kapsamında yıllar boyu kurumda biriktirilen evraklar ve eski dokümanların temizliği de yapıldı. Evrak ve dokümanların çokluğu karşısında kuruma atık toplama aracı çağrıldı. Temizlik için tutulan kişiler tarafından toplanan kağıtlar, kurumun önüne gelen atık toplama aracına atıldı. Atılan atıklar atık toplama aracını doldurması dikkat çekerken, çevreden atılan atıkları izleyen vatandaşlar, devletin sadece kağıtlara harcadığı masrafın büyük bir israf olduğu görüşünde birleşti.

SGK Yeni Yerine Taşındı

Bu arada eski Bağkur binası gibi Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü de yeni binalarına yerleşti. Sabah saatlerinde işlemler için SGK'ya gelen vatandaşlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi arkasındaki yeni kurum binasına yönlendirildi. Eski binanın geçici olarak Bağkur tarafından kullanılacağı öğrenilirken, binanın akıbeti hakkında henüz bir bilgi netleşmedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title