Haberler

Evliya Çelebi Eğitim Merkezi'nin İstişare Toplantısı

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Evliya Çelebi Eğitim Merkezi ve Evliya Çelebi Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin istişare toplantısına katıldı.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Evliya Çelebi Eğitim Merkezi ve Evliya Çelebi Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin istişare toplantısına katıldı.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Kadir Dinç, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Diyanet İşleri Başkanlığı Kütahya Evliya Çelebi Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Karazeybek, Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban, STK temsilcileri, işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda katılımcılara inşaatı halen devam etmekte olan Evliya Çelebi Eğitim Merkezi ve Evliya Çelebi Külliyesi'nin son durumuyla ilgili bilgiler sunuldu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu Evliya Çelebi Diyanet Sen Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title