Haberler

Evlilik Şenliği Başladı

Güncelleme:

BURFAŞ tarafından düzenlenen evlilik şenliği fuarı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından düzenlenen evlilik şenliği fuarı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç, törende yaptığı konuşmada, evlilik yolunda adım atan gençlerin hazırlıklarına yardımcı olacak şenliğin 3 gün süreceğini söyledi.

Evlilik Şenliği ile evlilik heyecanından dolayı çiftlerin ihtiyaçlarının eksik kalmasının önleneceğini ifade eden Ödünç, "Gençler, burada tüm ihtiyaçlarına cevap bulabilecekler. En yeni ürünleri, fiyat karşılaştırmalarını, güvenli ve avantajlı alışveriş imkanını aynı mekanda görebilecekler" dedi.

AK Parti Milletvekili Tülin Erkal Kara da şenliğin evli olanların hatıralarını canlandırdığını belirterek, "Sağlıklı ailelerden sağlıklı toplumlar meydana gelir. Bu yüzden bireylerin bilinçlendirilmesine yönelik bu tür programları önemsiyorum. Evlilik, bir gün değil bir ömre sığmalı. Gençlerin evliliğe adım atarken iyi düşünerek doğru karar vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Bir toplumda ancak sevgi ve saygı olursa o toplum ayakta durur" diye konuştu.

-41 firma aynı mekanda-

BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı da 41 firmanın katıldığı "Evlilik Şenliği" fuarının 3 gün boyunca açık kalacağını, fuarı düzenlemelerindeki amacın evliliğe karar verenlerin hazırlık sürecine katkı koymak olduğunu belirtti. Çaltılı, şunları kaydetti:

"BURFAŞ olarak bu yıl birincisini düzenlediğimiz şenliğin geleneksel hale gelmesini hedefliyoruz. 1-3 Mart tarihlerinde, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında tüm vatandaşlarımız etkinliğimizi gezebilecekler. Genç çiftlere birbirinden güzel alternatifler sunan şenlik kapsamında bugün saat 17.30'da 'Aşk Doktoru' Mehmet Coşkundeniz'in söyleşisi, ikinci gün saat 18.30'da 'Ömür Boyu Aşk' kitabının yazarı Cemil Tokpınar'ın bu konudaki söyleşisi ve üçüncü gün de saat 15.00'da gelinlik damatlık defilesi ile saat 18.00'da Bursa Kuaförler Odası'nın saç şovu Bursalılarla buluşacak."

Muhabir: Metin Aktaş

Yayıncı: Haluk Yüksel - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Merinos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title