Haberler

Evini Sattıktan Sonra Öldürülen Doktorun Son Görüntüleri

Düzce'de evini sattıktan sonra öldürülen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük'ün, Düzce Tapu Müdürlüğü'nde satışı yaptığı katil zanlıları arasındaki 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile olan görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Düzce'de evini sattıktan sonra öldürülen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük'ün, Düzce Tapu Müdürlüğü'nde satışı yaptığı katil zanlıları arasındaki 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile olan görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Emine Küçük ile Muhammet Ali Yıldız evraklara imza atarken, doktorun yüzündeki tebessüm dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü meydana gelen olayda Dr. Emine Küçük ile nişanlısının kardeşi olan ilaç mümessili 28 yaşındaki Mustafa Bayrak, Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde öldürülürken, cesetleri TEM Otoyolu'ndaki bir TIR parkına atıldı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Muhammet Ali Yıldız, Mahmut Işık ve Murat Bilgin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzce'de eşinden boşandıktan sonra İstanbul'da göreve başlayan Dr. Emine Küçük'ün, Düzce'de bulunan evinin satışı için geçtiğimiz Çarşamba günü Düzce Tapu Müdürlüğü'ne gelişi güvenlik kameralarına yansıdı. Dr. Emine Küçük ilk olarak sabah saatlerinde Tapu Müdürlüğü'ne bazı işlemler için gelirken, daha sonra öğle saatlerinde Tapu Müdürlüğü'ne 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile birlikte gelerek satış işlemleri için evraklara imza attı. Dr. Emine Küçük'ün yüzündeki tebessüm dikkat çekerken, satış işlemleri sırasında Muhammet Ali Yıldız ile sohbet etmesi kameralara yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Küçük Ali Yıldız Düzce Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title