Haberler

Evinde Fuhuş Yapılan Şahıs: "Ben Bunları Tanımıyorum Ne Zaman Gelmişler Evime"

Evinde fuhuş yapılan şahıs: "Ben bunları tanımıyorum ne zaman gelmişler evime" Adana'da polisin yaptığı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandıADANA - Adana'da polisin yaptığı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandıb.

Evinde fuhuş yapılan şahıs: "Ben bunları tanımıyorum ne zaman gelmişler evime"

Adana'da polisin yaptığı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı

ADANA - Adana'da polisin yaptığı fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandıb. Adli kontrol şartıyla serbest kalan ev sahibinin ifadesinde, "Ben bunları tanımıyorum dama çıktım evime girmişler ne zaman gelmişler evime" dediği öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Yıldız A. isimli maddi sıkıntı çeken kadına Mehmet Şirin K. adlı kişinin Ali G.'nin Sarıçam ilçesindeki evinde fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Polis müşteri gibi davranarak Mehmet Şirin K. ile irtibata geçti. Polis, Mehmet Şirin K. ile 120 lira karşılığında anlaşıp belirtilen adrese gitti. Polis gelmeden önce ev sahibi dama çıktı. Polis Mehmet Şirin K'lı parayı verdikten sonra kimliğini gösterip kadını ve şası gözaltına aldı. Polis, sesler üzerine damdan inen ev sahibini de gözaltına aldı.

"Dama çıktım geldim evde bunlar var"

Zanlılar emniyete götürülerek sorguya alındı. Yıldız A. ifadesi alındıktan sonra mağdur olduğu için serbest bırakıldı. Ev sahibi Ali G. evinde fuhuş yapıldığından haberi olmadığını söyleyerek, "Ben evin damına çıktım sonra sesler geldi aşağı indim bir baktım bunlar evimde ve polisler gelmiş. Ben evimde fuhuş yapıldığını bilmiyorum, bunları da tanıyorum" dediği öğrenildi.

Zanlı Mehmet Şirin K. ise kadına fuhuş yaptırdığını Ali G.'ye de evini kullandırdığı için 20 lira verdiğini söylediği belirtildi.

Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mehmet Şirin K. tutuklanırken, ev sahibi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(FKE-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Adana Emniyet Müdürlüğü Mehmet Şirin Asayiş Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title