Haberler

Evi Yanan Aileye, Belediyeden Yardım Eli

Tokat'ta evi yanan aileye, belediye yardımda bulunacak.

Tokat'ta evi yanan Bozdemir ailesine, belediye yardımda bulunacak.

Tokat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Erenler Caddesi'nde evi dün yanan Bozdemir ailesini ziyaret etti.

Abdülkadir Bozdemir ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Çetin, ailenin acılarını dindirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Ailemiz çok üzgün. Devletimiz, milletimizin yanında. Yıkılan ve yanan bütün yerlerin tamiri konusunda elimizden geleni yapacağız. Gerek Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı nezdinde gerekse belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü nezdinde gerekli yardımları yapacağız" ifadesini kullandı.

Bozdemir ailesinin mağduriyetinin en kısa zamanda giderileceğini belirten Çetin, şunları kaydeti:

"İnşaat malzemesini çok kısa sürede vereceğiz. Bu kardeşimizin bu sıkıntısını, mağduriyetini çok kısa sürede gidereceğiz. Kendilerinin bizlerden hangi talepleri olursa anında karşılayacağız. Biz bu ailemizin ve inşallah olmaz ama bundan sonra olacakların da yanında olacağız. Bozdemir ailesine yardım etmek isteyen vatandaşlarla aile arasında iletişimi sağlayacağız."

Bozdemir ailesinin 6 yaşındaki çocuğunun kibritle oynaması sonucu çıkan yangında, ailenin tek katlı ahşap evi kullanılamaz hale gelmişti. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Erenler Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title