Haberler

Evcilmen, "Muratpaşa'nın Her Karış Toprağına Alın Terimizi Koyduk"

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, seçim kampanyası kapsamında mahalle mitinglerine devam ediyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, seçim kampanyası kapsamında mahalle mitinglerine devam ediyor.

Çağlayan Kapalı Pazaryeri'nde esnafı ve alışveriş yapan halkı ziyaret eden Başkan Evcilmen, daha sonra Güzeloba Mahallesi'nde yoğun katılımlı mitinglerinden birini daha gerçekleştirdi. Güzeloba Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleşen mitinge gelişinde "Evcilmen nerede biz oradayız", "Halkçı Başkan" sloganlarıyla karşılanan Başkan Evcilmen, dakikalarca alkışlandı.

Pazarcılar Odası üyeleri ve muhtar adaylarının da katıldığı mitingde Başkan Evcilmen, "Bir kampanya dönemine koyulduk. Kendimizi ifade etmiyoruz. Çünkü geride bıraktığımız 15 yılda kendimizi kanıtladık. Her zaman düsturumuz hizmet oldu. Hiçbir ayrım yapmadık. Muratpaşa'nın her karış toprağına alın terimizi koyduk" dedi.

Muratpaşa'ya yaptığı yatırımlardan söz eden Başkan Evcilmen, "Aksu Çayı'na kadar turizm yolunu gerçekleştirdik. Birileri kıskandı elimizden aldı. Aldılar da ne yaptılar? Bir çivi mi çaktılar? 48 caddeyi her şeyiyle tamamladık. Bir baktık ki elimizden alıverdiler. Bizim elimizden orayı da alırlar, burayı da alırlar. Sağlık olsun der, çalışmaya devam ederiz. Çünkü biz gerçekleştirecek proje de, yapacak park da, açacak tesis de buluruz" diye konuştu.

Güzeloba Mahallesi'ne yapılan yatırımları da hatırlatan Başkan Evcilmen, "190 kilometre stabilize yol, 106 kilometre yeni yol, 28 kilometre kaldırım yaptık. Güzeloba'nın bir tane parkı yoktu. 48 park yaptık. 18 basketbol sahası, 8 adet spor kompleksi, Kapalı Pazaryeri hizmete açtık. Helal olsun Muratpaşa'ya. Yeni dönem için gün sayıyoruz. Sabırlı olun" dedi. DSP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıtan Başkan Evcilmen, miting sonunda çocuklara hediyeler dağıttı, hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Pazaryeri Muratpaşa Çağlayan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title