Haberler

Eurodesk, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde

Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağı EuroDesk, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağı EuroDesk, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan açıklamaya göre; 33 Avrupa ülkesinde faaliyette bulunan EuroDesk Bilgi Ağı, ülkemizde de Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye'de 62 il 137 kurum ile çalışan sistemde Tepebaşı Belediyesi 2012 yılında akreditasyon alarak çalışmalarına başladı. Açıklamada, "Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren EuroDesk, gençlere projeler konusunda ücretsiz soru yanıtlama hizmeti, soru sahiplerine öneri ve yardım hizmetleri, fonlarla ilgili Avrupa bilgisine internet erişimi sağlanması, eğitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri, konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, kaynak materyallerin basılması ve dağıtılması, Gençlik Programı ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması hizmetlerini sunuyor. EuroDesk Avrupa Gönüllü Hizmetleri bilgilendirme toplantılarının ve proje eğitimlerinin gerçekleştiği Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi'nde yapılan çalışmalarla gençler kendi projelerini üreterek hibe projelerine başvurabiliyor. Bu programlarla gençler yüzde 70 daha fazla istihdam olanağı yakalıyor. Değişim programları ve proje çalışmaları ayrıca gençlere kültürel farklılıkları ve kültürel dayanışmayı arttırma fırsatı sunuyor. Gençler bu programlardan herhangi bir maddi külfet altına girmeden ücretsiz faydalanabiliyor. Sizde 17 Şubat 2016 saat: 18.00'da Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde gerçekleşecek toplantıya katılarak bu fırsatlar konusunda bilgi alabilirsiniz" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tepebaşı Türkiye 29 Ekim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title