Haberler

Etus'tan 50 Yeni Araç Hizmeti Geliyor

Serhad Birlik-ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik, yaklaşık iki aydır halktan gelen talepler ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatları doğrultusunda, filolarına 50 yeni aracı katacaklarını söyledi.

Serhad Birlik-ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik, yaklaşık iki aydır halktan gelen talepler ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın talimatları doğrultusunda, filolarına 50 yeni aracı katacaklarını söyledi.

Minibüs firmalarıyla görüştüklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik, "Halkımızın sistemdeki bazı araçların eski oluşuyla ilgili sürekli eleştirileri vardı. Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan'ın da yeni araç alımı konusunda bize talimatı vardı. Uzun süren araştırmalar sonucunda Isuzu firmasıyla anlaştık. 50 adet sıfır kilometre Novocıty model araç için sözleşme imzaladık ve araçlarımız Eylül ayında hizmet vermeye başlayacak" dedi.

"10 kuruş aldık 14 trilyon yatırıyoruz"

Geçtiğimiz ay Edirne Belediye Meclisi tarafından yaklaşık 10 kuruşluk ücret artışı aldıklarını ve bunun abartılarak faiş bir zam gibi kamuoyuna aktarılmaya çalışıldığını da sözlerine ekleyen Serhad Birlik-ETUS Başkanı Giyik, "Bizler de herkesin yaptığı gibi işimizi yapıyor ve bu yolla yaşamımızı sürdürecek kazanımı sağlamayı hedefliyoruz. Tabi ki bizim yaptığımız işi, diğerlerinden ayıran bir nokta var. Bizler halka hizmet ederek kazanım sağlıyoruz. Diğer esnaf ve tüccarlar gibi yaptığımız işten para kazanırsak yatırım yapabilir ve işimizi daha nitelikli yaparız. Son olarak belediye meclisimiz bizlere enflasyonun altında yaklaşık 10 kuruşluk bir ücret artışını uygun gördü. Bizler de bugün Isuzu firmasıyla anlaşarak 50 adet sıfır kilometre minibüs alımı için anlaşma imzaladık. Bu minibüslerin toplam maliyeti 14 trilyonun üzerinde. Edirne'mize hayırlı olsun" diye konuştu.

"Son teknoloji araçlar"

Alınan araçların günümüz teknolojisi ve beklentilerine uygun olduğunu dile getiren Giyik, "Aldığımız araçların tamamı engelli rampası olan, Euro 6 tabir edilen çevre dostu motora sahip, günümüz ihtiyaçlarının tamamına cevap verebilecek nitelikte araçlar. Bizler dün söyledik, bugün de söylemeye devam ediyoruz. Halkımız, hizmetin en iyisine en kalitelisine layık. Bizler de bu sorumluluk bilinciyle, Edirne Belediye Başkanlığıyla birlikte hareket ederek kent içi ulaşımını sorunsuz hale getirmeye gayret ediyoruz" dedi.

"İmzalar atıldı"

Serhad Birlik-ETUS Başkanı Hakan Giyik, Anadolu Isızu Satış Müdürü Murat Küçük ve Isızu Çetaş A.Ş. Satış Müdürü Serkan Bayrak, araç alımı için sözleşme imzalarken, yeni araçların en kısa sürede Edirne'ye teslim edileceğini ifade ettiler.

Türkiye'nin en genç üçüncü araç filosuna sahip olduklarını belirten Serhad Birlik-ETUS Başkanı Hakan Giyik, "Minibüsler Eylül ayında hizmet vermeye başlayacak ve yeni alınan araçlarla birlikte ETUS Türkiye'nin en genç ikinci araç filosu haline gelecek" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Gürkan Eylül Isuzu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title