Haberler

Etü Rektörü Yaylalı, "Ghsim ile Her Zaman İşbirliği İçinde Olacağız"

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Muammer Yaylalı, Türkiye’de Spor Bilimleri Fakültesine sahip bir üniversite olarak her zaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yapacaklarını söyledi.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Muammer Yaylalı, Türkiye'de Spor Bilimleri Fakültesine sahip bir üniversite olarak her zaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yapacaklarını söyledi.

(Erzurum-GHSİM)Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz ile Genel Sekreter Bayram Şahin de, ziyarette hazır bulundu. Nezaket ziyaretinde bol bol spor ve Erzurum'daki spor tesisleri konuşuldu. ETÜ'nün Spor Bilimleri Fakültesine sahip bir üniversite olduğunun altını çizen Rektör Yaylalı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını ve spor tesislerinden faydalanmaya devam edeceklerini söyledi.

HEDEF 2023 VİZYONU

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, üniversitede Bini aşkın öğrenci ile şu anda eğitime devam ettiklerini ve kampus çalışmalarının da yoğun bir şekilde sürdüğünün altını çizerek, "Başbakanımızın açıkladığı Hedef 2023 Vizyonu kapsamında bizde varız. 2023'te tamamlanacak olan ETÜ kampüsümüzle dünyanın sayılı teknik üniversitelerinden biri olacağız. Zaten şu anda Türkiye'de eğitim veren altı teknik üniversiteden biriyiz. İnşallah 2023 yılına geldiğimizde Türkiye'nin gurur duyacağı bir üniversite olacağız" dedi.

GHSİM BİZİM SPOR PAYDAŞIMIZDIR

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gençlik ve gençlere spor yaptırma anlamında önemli bir misyonu üstlenmiş bir kurum olduğunun altını çizerek, "ETÜ olarak biz, her zaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü bize paydaş bir kurum olarak görüyoruz. Zaten şu anda buz ve kış sporlarında Erzurum GHSİM'nin tesislerinden faydalanıyoruz. İnanıyorum ki, proje çalışmalarında da büyük dayanışma içerisinde olacağız" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy da, ETÜ Rektörü Muammer Yaylalı ve Rektör Yardımcısı İrfan Kaymaz ve Genel Sekreter Bayram Şahin'in ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, yaptıkları çalışmaların ETÜ tarafından takdirle karşılanmasının da kendilerini mutlu ettiği gibi, çalışma şevklerini daha da artırdığını söyledi. Rektör Yaylalı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'a çeşitli hediyeler sundu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Yaylalı Türkiye Kaymaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title