Haberler

Etü'de Lise Tanıtımları Başladı

ETÜ’nün ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören “Lise Tanıtım Günleri” etkinliği bu yıl da yoğun bir katılımla başladı.

ETÜ'nün ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören "Lise Tanıtım Günleri" etkinliği bu yıl da yoğun bir katılımla başladı. Erzurum Teknik Üniversitesi bu seneki tanıtım faaliyetlerimizin ilkini bugün Merkezi Derslikler Binamızda gerçekleştirdik.

Yavuz Selim Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, merkezi derslikler binasını ziyaret ederek hem üniversite hakkında bilgi aldılar, hem de yüksek öğrenime dair sorularına cevap buldular.

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Aydın ve çok sayıda akademik personelin katılımı ile geçen programda, Rektör Prof. Dr. Yaylalı öğrencilere ETÜ hakkında detaylı bilgiler verdi. Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Rektör Prof. Dr. Yaylalı ETÜ olarak daha kaliteli bir eğitim, daha donanımlı bireyler yetiştirmek ve daha güzel bir gelecek için çalıştıklarını ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Yaylalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title