Haberler

    Etna

    Bitiyatro'nun sevilen oyunu "Etna" Bisahne'de.

    Bitiyatro'nun sevilen oyunu "Etna" Bisahne'de...

    Sophie, acı çekenlerin ve kurbanların tarafını tutar. Kendi yarattığı dünyada onları savunur ve onlara yardım eder. Öfkelidir Sophie, dünya üzerinde ayrıcalıklı olanlara karşılık, acılarına seyirci kalınanları, kendi yarattığı dünyada adeta velayetine alır. Kurban olmasına göz yumulan, seyirci kalınanların intikamını almak ister. Son derece yalnızdır.

    "Seyirci kalan, kalbinin en derin noktalarına kadar zalimdir!."Doğa bile haksızlıklar, kanlı cinayetler karşısında seyircidir.

    Sophie, bu tanıklıklarının öcünü alma arzusu içinde kıvranır, fail olmaya hazırdır. Kendisine biçilen ve dayatılan kurban rolunü reddeder.

    O, bir sanatçı değildir, ama insan olmanın anlamını kendi yarattığı gölgeler dünyasında, gerçek bir sanatçı duyarlığıyla arar. Kendini kapattığı bu dünyada yaratıcılığının bütün sınırlarını zorlar.

    Sorumluluk duygusu, adalet duygusunu biledikçe, içindeki fail zaptolunamaz bir hale gelir.

    Başarının tek başına seksi; dolayısıyla zorbalığın son moda olduğu zamanımızda Sophie, parçalanmanın eşiğine gelir. Bir uçurumun kenarındadır.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : Bisahne

    Mekan Adresi : Tomtom Mah. Kumbaracı Yokuşu, Camcı Fevzi Sok. 34/A

    Başlangıç Saati : 23.03.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 23.03.2017 22: 30: 00

    Kategori : Etna

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title