Haberler

Estetik Şehir Projesi Büyükşehir Desteğiyle Hayata Geçiyor

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni dönemde en önemli projelerden bir tanesinin Estetik Şehir Projesi olduğunu belirterek, “Hükümet Konağı’nın olduğu yerden başlayarak Bolaman Irmağı’na kadar ‘Estetik Şehir Projesi’ne girecek olan 170 tane bina var. Bu binalara bir renk cümbüşü görünümünde estetik bir görünüm kazandıracağız” dedi.

Ordu'nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni dönemde en önemli projelerden bir tanesinin Estetik Şehir Projesi olduğunu belirterek, "Hükümet Konağı'nın olduğu yerden başlayarak Bolaman Irmağı'na kadar 'Estetik Şehir Projesi'ne girecek olan 170 tane bina var. Bu binalara bir renk cümbüşü görünümünde estetik bir görünüm kazandıracağız" dedi.

Bu dönemin en önemli projelerinden birinin de Estetik Şehir Projesi olduğunu belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Estetik Şehir Projesi demek; mevcut yapılaşma var yıkamıyoruz ama görsel kirlilik arz ediyor, onu iyileştirmek görsel kirliliği ortadan kaldırmak yani bir nevi makyaj. Buna da sahilden başlayacağız demiştik. Estetik Şehir Projesi'ne belki başka sokak araları dahil edilecek ama önceliğimiz herkesin gördüğü nokta olan sahil olacak. Sahilde Estetik Şehir Projesi'ne dahil olacak 170 tane bina var. Hükümet Konağı'nın olduğu yerden başlayarak Bolaman Irmağı'na kadar estetik şehir projesine girecek olan 170 tane bina var. Bu güzergahtaki yeni yapılmış güzel görünen binalara dokunmayacağız. Maliyeti fazla olmayan sadece binaları boyayarak bir renk cümbüşü yapalım diye mimar arkadaşlarımızla bir ön çalışma hazırlanmıştık. Tamamen pastel renklerden oluşan bir renk cümbüşü. Bunu biz yaptıracaktık katılım payı ile de mülk sahiplerinden alacağız ama yapılana kadar parası bizden çıkacak o sebeple biz boyamayı tercih etmiştik. Biz bu projeyi Büyükşehir Belediyemiz ile paylaştık. Büyükşehir Belediyemiz aynı projeyi Ordu'da da planlıyor şimdi ikisini birleştirip harman yapmak suretiyle tamamını Büyükşehir Belediyemiz yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz 'bunu cephe kaplama formülü ile yapalım' diye bir öneri sundu. 'Bu şekilde daha güzel olur' dedi. İnşallah ortak bir çalışma yapacaklar. Ben Estetikle Şehir Projemizle ilgili bir çalışmayı belediye başkanlarının katıldığı bir yurt dışı gezisinde görmüştüm. Avusturya'da 100 metrelik bir sokakta bu proje uygulanmış ve camlardan balkonlardan çiçekler sarkıtılmış bütün turistler orada o güzelliği yaşıyorlardı. Ben bu bakımdan güzel bir proje olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Bolaman Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title