Haberler

Esra Erol'un Damat Adayından Okan Bayülgen'e Sitem

Güncelleme:

Esra Erol'un programına katılan eş adayı Halil, Okan Bayülgen'in programda kendisi için el hareketi yaptığı gerekçesiyle dava açacağını söyledi.

Esra Erol'un İzdivaç programına katılan eş adaylarından Halil, Erkan Petekkaya'nın Okan Bayülgen'in programında kendisi hakkında söylediği sözler üzerine oyuncuya suç duyurusunda bulunmuştu. Aynı Hasan yine Okan Bayülgen'in geçen haftaki programında Okan'ın kendisi için yaptığı el hareketini eleştirdi.

OKAN'A TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM

Okan'ın katıldığı programlarda kendinin şahsına, zeka ve kültür seviyesine hakaret edici sözler sarfettiğini söyleyen Hasan, durumu mahkemeye taşıyacağını ve tazminat davası açacağını söyledi.

ADAM GİDİYOR OY VERİYOR

Hatırlanacağı üzere Erkan Petekka'yın katıldığı Makina Kafa programının medya arkası görüntülerinde Hasan'ın eş adayına yaptığı wabcam sohbetini yorumlayan Petekkaya "Adam gidiyor oy veriyor. Bu ne ya" şeklinde bir ifade kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Erkan Petekkaya Okan Bayülgen Esra Erol Medya Haberler

500

Yorumlar (3)

...ndr_hh@live.de:

Okan Bayülgen bu sekilde zaten gündemde, halktan insanlari hem de kendi halkindan insanlari kücümseyerek rant yapiyor...

4
1
yanıtYanıtla
SEMİH A.yasakgunler@mynet.com:

KARI BULMAYA TELEVİZYONA ÇIKIYORLAR HAYRET YA ERKEKLİK ÖLMÜŞ AGA :)

0
2
yanıtYanıtla
SEMİH A.yasakgunler@mynet.com:

ŞUNUDA EKLEYEYİM ADAMA HELAL OLSUN OKAN BAYÜLGENİN EĞLENCESİ OLMAYIP DAVA AÇIYOR

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title