Haberler

Espark Ödüle Doymuyor

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Espark Alışveriş Merkezi, 8-10 Haziran’da Berlin’de gerçekleştirilen 2016-ICSC Pazarlama Konferansı’nda “Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel” isimli kampanyası ile “inovasyon” kategorisinde bu yıl ilk kez verilen Özel Ödül’e layık görüldü.

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Espark Alışveriş Merkezi, 8-10 Haziran'da Berlin'de gerçekleştirilen 2016-ICSC Pazarlama Konferansı'nda "Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel" isimli kampanyası ile "inovasyon" kategorisinde bu yıl ilk kez verilen Özel Ödül'e layık görüldü.

Bayramların Türk kültüründeki yerini duygusal bir bakış açısı ile yansıtan kampanya kapsamında, Alışveriş Merkezi'nin ortak alanına kurulan ve bir evin oturma odası şeklinde dekore edilen sette, Eskişehirli aileler uzak ülkelerde yaşayan akrabaları ile sürpriz bir şekilde bir araya getirildi. Duygu dolu sahnelerin yaşandığı buluşmalar, filme alındı. Sosyal medyada paylaşılan viral film, milyonlarca kişi tarafından büyük ilgi gördü ve beğeni kazandı. Açılışından bu yana, şehre kazandırdığı ulusal ve uluslararası markalar, oluşturduğu istihdam, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinlikler ile Eskişehir'de bir buluşma noktası ve Eskişehirlilerin hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelen Espark, 2015 yılında da "Gökyüzü Hediyeleri" projesi ile "Gümüş Ödül"ü Türkiye'ye taşımıştı. 2016 yılında, Neuroland aktivitesi ile Uluslararası SABRE In2 ödülünü ve Hermes Ödülleri'nde de 5 platin ve 2 altın ödül kazanan Espark, kazandığı son ICSC Ödülüyle de başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

ECE Grubu, Espark ile kazandığı ödülün yanında, geliştirdiği akıllı telefon aplikasyonu "Love to Shop" ile getirdiği müşteri odaklı ve yenilikçi hizmetler sayesinde "teknoloji" kategorisinde "Gümüş Ödül" kazandı.

Avrupa ve Güney Afrika çapında, perakende ve gayrimenkul pazarlama alanında sektörün en iyilerinin belirlendiği, en etkin ve en yaratıcı kampanyaların ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'ne bu yıl 21 ülkeden 238 başvuru yapıldı.? - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Türkiye Berlin Gümüş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title