Haberler

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Esnafın Umudu Oldu

Muş’un Malazgirt ilçesindeki esnaf, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinden aldığı kredilerle işlerini büyütme imkanı yakaladılar.

Muş'un Malazgirt ilçesindeki esnaf, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinden aldığı kredilerle işlerini büyütme imkanı yakaladılar.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Malazgirt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Kılınç, aktif üye sayılarının 400 olduğunu söyledi. İlçedeki esnafa 3 yıl içerisinde 20 milyon lira kredi verdiklerini ifade eden Abdullah Kılınç, "Malazgirt ilçemizdeki esnaf kardeşlerimize hükümetimizin esnaflara verdiği hazine destekli kredi vermeye çalıştık. Toplam 400 aktif üyemiz var ve bu üyelerimizi 3 yıl içerisinde 20 milyon lira kredi verildi. Bu kredilerimizin tamamı mevcut hükümetimiz ve hazine tarafından Halk Bankası aracılığıyla karşılanmakta. Esnafımız bu kredilerden çok memnunlar. Çok şükür verdiğimiz tüm kredilerin geri dönüşlerinde bir sıkıntı yaşamadık. Devletimizin verdiği desteklerle ilçemizdeki esnaf kardeşlerimize her daim yardımcı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kooperatiften kredi alan Malazgirt esnafı ise, aldıkları bu krediler sayesinde işlerini daha çok büyüttüklerini ifade ederek, "Aldığımız krediler hem düşük faizli hem de geri ödemeleri çok kolay. Bizler ne zaman nakit paraya sıkışsak hemen imdadımıza kooperatifimiz yetişiyor. İlçemizdeki tüm esnafın tek umudu oldu diyebiliriz. Bizlere bu kredileri sağlayan mevcut hükümetimize ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimize çok teşekkür ediyoruz" dediler. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Kılınç Malazgirt Muş Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title