Haberler

Esnaf, Başkan Dündar'ı Çiçeklerle Karşıladı

Çarşamba Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, ziyaret ettiği Sanayi Sitesi esnafları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Çarşamba Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, ziyaret ettiği Sanayi Sitesi esnafları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Yerel seçimler nedeniyle ziyaretlerini sıklaştıran Çarşamba Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, Çarşamba Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Dündar, "Geride bıraktığımız 10 yıl içerisinde Çarşamba Sanayi Sitemizin her türlü ihtiyacı ile yakından ilgilendik" dedi.

Ziyaret esnasında karşılaştığı köylü hemşehrileri ile de sohbet eden Başkan Dündar, "Köylerimiz artık merkeze bağlı birer mahalle durumuna gelmiştir. Çarşamba'yı bir bütün olarak planlıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve Çarşamba Belediyesi el ele verip Çarşamba'nın güzel yarınlarını inşa edeceğiz. 10 yıldır yaptığımız başarılı icraatların verdiği güvenle karşınıza çıkıyoruz. Çarşamba ilçesinde yapacak daha çok işimiz var. Hemşehrilerimizle görüşüyoruz, sorun ve önerilerini alıyoruz. Yerel seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inancımız tam. Hizmetlerimizle ve yeni projelerimizle Halkın karşısına çıkıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Dündar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title