Haberler

Eskişehirspor, Rıza Çalımbay İle Devam Etmeme Kararı Aldı

Yeni Teknik Direktör Adayları Arasında Samet Aybaba, Güvenç Kurtar, Ersun Yanal Gibi İsimler Var

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI ARASINDA SAMET AYBABA, GÜVENÇ KURTAR, ERSUN YANAL GİBİ İSİMLER VAR

YENİ TEKNİK HEYET İSTERSE ÜMİT KARAN TAKIMA DÖNECEK

Süper Lig'de 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Eskişehirspor'da yönetim teknik direktör Rıza Çalımbay'a bundan konra kendisiyle devam etmeyeceklerini bildirdi. Çalımbay'ın sözleşmesini feshetmeyen yönetim, yeni teknik direktör araşına başladı.

Eskişehirspor Kulübü 2'nci Başkanı Mesut Hoşcan Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, dün toplanan yönetim kurulunun teknik direktör Rıza Çalımbay ve ekibiyle yolların ayrılmasına karar verdiğini açıkladı. Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinin henüz fesh edilmediğini ifade eden Mesut Hoşcan şunları kaydetti:

"Camiamız ve yönetim kurulu olarak şu an yoğun günler içerisindeyiz. Bu sezon çok güzel bir kadro yaptık. Çok önemli oyuncuları transfer ettik ve hedefler koymuştuk. Bu hedefler doğrultusunda da iyi bir kamp döneminden sonra lige başladık. Ama maalesef bir gerçek var ki lige iyi başlayamadık. Takımımız bu kadar güzel transferlere rağmen istediğimiz sonuçlar alamadı. Futbol biliyorsunuz skora endeksli bir yapısı var. Güzel oynamamıza rağmen skoru kendi lehimize çeviremedik. Bundan sonra da neler yapılacağı ile ilgili de sürekli iletişim içerisindeyiz. Dün Halil Ünal, yöneticilerimizden Mustafa Akgören, ben ve kulüp avukatımız acil olarak İstanbul'a gittik. Takımın mevcut durumuyla nelerin olabileceğini konuştuk. Bunla ilgili bir prensip kararı aldık. Aldığımız prensip kararı neticesinde İstanbul'da gerekli görüşmeleri yaptık. Öncelikle Süper Lige çıktığımız günden bu yana beraber hareket ettiğimiz Rıza Çalımbay liderliğindeki teknik ekibe çok teşekkür ediyoruz. Dün akşam kendisiyle de buluştuk. Özellikle bu toplantıyı etik çerçevede Eskişehir'de yapmadık. Dün hocamızla bu konuları görüştük. Bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna karar verdik. Öncelikle Rıza Çalımbay ve ekibine 2 yılı aşkın süredir takımımıza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şu andan itibaren Rıza hoca ile artık yolumuza devam etmeyeceğiz. Yeni bir hoca arayışına da başladık. Bugünden sonra yeni arayışlar içerisinde olacağız. Birçok isimlerle görüşmeler başladı. Görüşülen isimlerle ilgili bilgi vermek istemiyoruz. Rıza hoca ile yollarımızı ayırmadan bu tür görüşmeleri yapmayı uygun bulmamıştık. Şu an başkanımız İstanbul'da görüşmeleri takip ediyor. Kesinlikle aceleci değiliz. Rıza hocanın bugün antrenmana çıkmasını beklemiyoruz. Kendisine yakışanı yapacaktır. Biz göreve geldiği günden beri kendisine her konuda yardımcı olduk. Sözleşmesi fesh edilmedi, tazminat için bir yorumda bulunmamız doğru değil. Hocamızın her zaman arkasında durduk bugünde güzellikle herşeyi en iyi derecede, en hassas şekilde düşünerek yapıyoruz. Bunu Rıza hocanın bir başarısızlığı olarak değil ama bir de gerçek var böyle güzel bir takım maalesef olmadı. İyi sonuçlar alamadık. Bazı maçlarda hatalarımız oldu. Kimse isteyerek, kendi kalesine gol atmaz, yanlış taktik vermez. Böyle bir şey olması da mümkün değildir. Önemli olan iyi futbol sergilemektir. Yeni hoca ile bereber çıkışa geçeceğimize eminiz. Ümit Karan halen bizim oyuncumuz. Kendisini biz değil Rıza Çalımbay kadro dışı bıraktı. Yeni teknik ekip uygun görürse takımdaki yerini alacaktır."

Öte yandan edinilen bilgilere göre Samet Aybaba ve Güvenç Kurtar ile görüşüldüğü, Ersun Yanal'a de teklif götürüldüğü öğrenildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Bakmadan Geçme

Süleymaniye Camii Mimar Sinan'ın hangi eseri? Süleymaniye Camii ne zaman yapıldı, özellikleri neler? Süleymaniye Camii hakkında bilgiler… Mersin tavuğa tecavüz olayı ne, ne oldu? Tavuğa tecavüz eden kim, tutuklandı mı? ALMANYA-TÜRKİYE Milletler Ligi maçı ne zaman? Filenin Sultanlarının 2. Hafta maçları başladı mı? #127952 3 günde öldüren EBOLA VİRÜSÜ ne, nasıl bulaşır? Çinli bilim insanları geliştirdi! #129440 Zekât kimlere farzdır? Geçerli olmasının şartları nelerdir? Tavuğa tecavüz etti! Olay nerede oldu? Şahıs tutuklandı mı? TYT AYT 2024 DENEME SINAVI SONUÇLARI! #9997 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı! Merdiven boşluğunda ipe asılı halde ölü bulundu! Olay ne, nerede oldu? FETÖ firarisi AKIN İPEK'İN YALISI satışa çıktı mı, ne kadar? Koza-İpek Holding'e ait BEYAZ KÖŞK ne kadara satılıyor, kaç TL? Vekâlet yoluyla hac yapılabilir mi? Şartları nelerdir? CRİSTİANO RONALDO GOL REKORU KIRDI! #129349 Ronaldo Suudi Ligi'nde kaç gol ile rekor kırdı? Cristiano Ronaldo kaç gol attı? #9917 27-31 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128185 Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? #128185 Kuşum Aydın kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kuşum Aydın kaç yaşında, nereli? Kuşum Aydın biyografisi! ALES/2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES/2 sınavı hangi tarihte, başvurular ne zaman? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar bu akşam yayınlanacak mı? #128250
Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title