Haberler

Eskişehirspor'dan Çocuklara "23 Nisan" Hediyesi

Es Es, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli'nin Karamürsel İdman Yurdu Futbol Okulu Takımı'nın 2003 doğumlu futbolcuylarıyla gösteri maçı yapacak Karamürsel İdman Yurdu Futbol Okulu Antrenörü Kıy: "Örnek aldıkları ve gelecekte formalarını kapmayı düşündükleri ağabeyleri.

Eskişehirspor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli'nin amatör futbol ligi takımlarından Karamürsel İdman Yurdu Futbol Okulu Takımı'nın 2003 doğumlu futbolcularıyla gösteri maçı yapacak.

Karamürsel İdman Yurdu Futbol Okulu Antrenörü Tayfun Kıy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının farklı birçok etkinliğe imza attığını belirterek, bu yıl da 23 Nisan'da Eskişehirspor A Takımı ile bir maç yapmayı planladıklarını kaydetti.

Eskişehirspor tercümanlarından Cenk Melih Yazıcı ile tanıştıklarını ifade eden Kıy, şöyle konuştu:

"Cenk ile iletişime geçtik. Cenk de Eskişehirspor ile maç yapma isteğimizi Ertuğrul Sağlam'a iletti. Ertuğrul Hoca da böyle bir etkinliğe sahip çıktı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Genç futbolcularımızın ufkunun genişlemesini amaçlıyoruz. Sporda kazanmanın yanından kaybetmenin de doğal olduğunu sporculara aşılıyoruz. Eskişehirspor takımının böyle bir etkinliğe ortak olmasından mutluyuz. Bundan sonra Eskişehir dışındaki Eskişehirspor taraftarlarının sayısı artacak. Her genç sporcumuz Eskişehirspor'un başarısına sevinecek. Örnek aldıkları ve gelecekte formalarını kapmayı düşündükleri ağabeyleri ile mücadeleye girecek minik futbolcularımız maç öncesinde de daha önceden yazdıkları mektupları ağabeylerine verecek."

Karşılaşma, 23 Nisan Çarşamba günü saat 17.00'de Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehirspor Karamürsel 23 Nisan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title