Haberler

Eskişehirspor, Beşiktaş'tan Çekinmiyor

TEKNİK DİREKTÖR çALIMBAY: "KAZANMAK İçİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ" Süper Lig'in 27.

TEKNİK DİREKTÖR çALIMBAY: "KAZANMAK İçİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde yarın İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Rıza çalımbay, "Beşiktaş'tan çekinmiyoruz. Onları yenerek 30 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz" dedi.

Eskişehirspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenman ısınma koşuşuyla başladı. Isınmanın ardından bire bir pas çalışması yapan takım, maça yönelik olarak çalıştı. Antrenmanın büyük bir bölümünde futbolcularla birlikte çalışan Rıza çalımbay, futbolcularıyla yakından ilgilendi. Antrenman esnasında ise Servet çetin, eski takım arkadaşı ümit Karan'ı ziyarete geldi. Antrenman dar alanda kısa paslaşmaların ardından çift kale maçla tamamlandı.

Antrenman sonrası DHA'nın sorularını yanıtlayan teknik direktör Rıza çalımbay, Süper Lig'i iyi bir yerde bitirmek için önlerindeki maçların hepsinden iyi bir sonuç almak zorunda olduklarını söyledi.

Beşiktaş'tan çekinmediklerini ifade eden çalımbay, "Yarınki maç bizim için çok önemli. Eğer ligi iyi bir yerde bitirmek istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Bu konuda biraz şanslıyız çünkü, diğer maçlarımızı bizim üstümüzdeki takımlarla oynayacağız. Bunların başında da şu anda Beşiktaş geliyor. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Beşiktaş'tan çekinmiyoruz. Kaybedecek bir şeyimizde yok. Kazanmak için maçın başından sonuna kadar ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

çalımbay, ligdeki hedeflerinin gerçekleşmesi için Beşiktaş maçından alınan galibiyetin önemli olduğunu vurgulayarak, bundan sonra alıncak olan puanların ligdeki yerlerini belirleyeceğini söyledi.

Teknik adam şöyle konuştu:

"Şimdi yer olarak belirlediğimiz hedef alacağımız neticelere bağlı. Bundan önce Galatasaray, arkasından da Kayserispor ile oynadık. Ama en önemli maçımız bu. Buradan alacağımız bir galibiyet bizim yerimizi zaten belirleyecek. Ondan sonra zaten Fenerbahçe ve daha sonra Trabzonspor ile oynayacağız. Maçlarımızı kazanırsak ligi en kötü 5 veya 6. sırada tamamlarız."

Teknik direktör Rıza çalımbay, 30 yıldır Beşiktaş'a karşı galibiyet alınmadığını da sözlerine ekleyerek, "Bu bizden kaynaklanan birşey değil. 30 yıldan beri Beşiktaş'a karşı doğru düzgün bir galibiyet alınmamış. İnşallah bunu kıracağız. Bu son olur, bundan önce kaybettiğimiz maç şanssız bir maçtı. Kendi kendimize yediğimiz bir golle mağlup olduk. Ama bu maçı kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

( ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title