Haberler

Eskişehirli Su Balerinlerinden Büyük Başarı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Balesi Takımı, İstanbul'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Balesi Takımı, İstanbul'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Yunuslar Figür Yarışmasında İrem Karakaya ikinci, Feyza Durceylan ise üçüncü oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Su Balesi Takımı, İstanbul Tozkoparan'daki Yüzme Federasyonu Havuzu'nda yapılan Türkiye Yunus Seçmeleri'ne 5 sporcu ile katıldı. Büyük mücadeleye sahne olan yarışmaya İstanbul'dan 5 takım, Anadolu şehirlerinden sadece Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Senkronize Yüzme Takımı katıldı.

Şampiyonada dereceye girmek için yarışan 50 sporcudan Yunuslar Figür dalında,  Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Senkronize Yüzme Takımı minik sporcularından İrem Karakaya ikinci, Feyza Durceylan ise üçüncü oldu.

Haluk Okur'un koordinatörlüğünde antrenör Gülçin Şah'ın yetiştirdiği balerinler "Yunus-1" belgesi aldı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir İstanbul Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title