Haberler

"Eskişehir O'nu Okuyor" Adlı Kitap Okuma Yarışması

"Eskişehir O'nu okuyor" adlı kitap okuma yarışması çerçevesinde gerçekleştirilen ücretsiz kitap dağıtımı, yoğun ilgi gördü.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenecek

"Eskişehir O'nu okuyor" adlı kitap okuma yarışması çerçevesinde gerçekleştirilen ücretsiz kitap dağıtımı, yoğun ilgi gördü.

Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Müftülüğü, Yunus Emre Kültür Sanat Sevgi ve Barışa Çağrı Derneği (YUSEV), ESED, EDİMDER ve EMEDER tarafından ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile yetişkinlere yönelik Peygamber sevgisinin elde edilmesi ve okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla düzenlenecek "Eskişehir O'nu okuyor" adlı kitap okuma yarışması çerçevesinde, İki Eylül Caddesi'ndeki Sebahattin Günday Parkı'nda, Hazreti Muhammed'in hayatını anlatan 4 bin kitap dağıtıldı.

Duayla başlayan kitap dağıtımına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

YUSEV Temsilcisi Mustafa Akbulut, yaptığı açıklamada, 20 Nisan'da yapılacak yarışmada, dağıtılan kitaplardan katılımcılara sorular sorulacağını bildirerek, Eskişehir'de 6 kuruluş olarak başlattıkları organizasyonun örnek olmasını diledi.

50 bin kişinin katılmasının hedeflendiği yarışma sonuçlarının 25 Nisan'da

"www.kutludogum2013.com" internet sitesinden duyurulacağını kaydeden Akbulut, dereceye gireceklere 29 Nisan'da düzenlenecek törenle çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.

İl Müftü Yardımcısı Ali Osman Orum da Kutlu Doğum Haftası'nın, her yıl 14-20 Nisan günleri arasında kutlandığını ve kutlamalarda Hazreti Muhammed'in bir yönünün öne çıkarılarak, halkın bilgilendirildiğini ifade etti.

Muhabir: Oktay Özden

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

milli eğitim müdürlüğü Eskişehir eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title