Haberler

Eskişehir Kent Konseyi 15'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Eskişehir Kent Konseyi 15’inci Olağan Genel Kurul toplantısı, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salo’nda gerçekleşti.

Eskişehir Kent Konseyi 15'inci Olağan Genel Kurul toplantısı, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salo'nda gerçekleşti.

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy'un Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul toplantısında, Eskişehir Kent Konseyi'nin çalışmaları ve hayata geçirdiği projeler delegelere anlatıldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen toplantıda yeni yürütme kuruluyla beraber önemli işlere imza attıklarını ifade eden Akçasoy, desteklerini esirgemeyen tüm delegelere teşekkürler etti. Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, kent meydanı ile ilgili olarak, meydanların o kentte yaşayanların kültürlerini, duygularını, heyecanlarını paylaştıkları, buluştukları kamusal alanlar olduğunu belirtti. "Meydanlar insanlar içindir ve insanlardan korkmamak gerekir" diyen Akçasoy'un sözleri, Genel Kurul delegelerince uzun süre alkışlandı.

Eskişehir Kent Konseyi Genel Kurulu'nda Eskişehir Kent Konseyi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetmeliklerinde yapılan değişiklikler delegelere okunarak kabul edildi. Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevini uzun bir süre devam ettiren ve kısa bir süre önce görevinden ayrılan Tugay Aladağ'a Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy tarafından bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Yönetmelikler gereği Büyükşehir Belediye Başkanınca önerilen 3 isim arasından Kent Konseyi Yürütme Kurulu tarafından Ahmet Kapanoğlu Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği'ne seçildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title