Haberler

Eskişehir'in Vergi Rekortmenlerine Ödül

Eskişehir’de en yüksek gelir ve kurumlar vergisi beyanında bulunan ilk 10 mükellefe ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Eskişehir'de en yüksek gelir ve kurumlar vergisi beyanında bulunan ilk 10 mükellefe ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Eskişehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nda düzenlenen törende açılış konuşmalarını yapan Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Acar, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve çeşitli oda başkanları, vergi haftası ve vergi ödemenin faydaları ile alakalı konuşmalar yaptı. Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Acar, "Her yıl şubat ayının son haftasını 'Vergi Haftası' olarak kutluyoruz. Devlete karşı yükümlülüklerini yerine getiren kurum ve şahıslara çok teşekkür ediyorum. Bir devletin en modern finans kaynağı vergilerdir. Bu önemli, anlamlı ve zor görevde Vergi Dairesi Başkanlığı olarak merkez ve taşrada tarafsız ve adil olarak çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından 2015 yılı beyanlarına göre, vergi rekortmenleri listesine giren ilk 10 kişiye teşekkür belgeleri verildi.

İLK 5'E KANATLI AİLESİ DAMGASINI VURDU

Gelir Vergisi'nde, Firuz Kanatlı ilk sırayı aldı. Gülay Kanatlı ikinci, Ahmet Firuzan Kanatlı üçüncü, Aydan Kanatlı dördüncü, Gülden Kanatlı Derbil de beşinci sırada yer aldı. Kanatlı ailesinin ödüllerini İnsan Kaynakları Grup Başkanı Cem Ersen aldı.

KURUMLAR VERGİSİ'NDE İLK SIRADA ETİ VAR

Kurumlar Vergisi'nde ilk sırayı alan Eti Gıda A.Ş.'ye ödülünü takdim eden Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, vergilerinin yanı sıra emniyet için yaptıkları hizmetleri de unutmayacaklarını belirtti.

Eti Gıda'yı, Sarar Giyim Tekstil Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. izledi. Üçüncü sırada yer alan mükellef ise adının açıklanmasını istemedi. Magnesit Anonim Şirketi dördüncü, Öznur Pres Makina Metal Sanayi A.Ş. de beşinci oldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Firuz Kanatlı Metin Güler Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title