Haberler

Eskişehir Emekli Astsubaylar Derneği'nden Esküder'e Ziyaret

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Eskişehir Odunpazarı Şubesi Başkanı Mehmet Ali Börekci ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER)’ni dernek binasında ziyaret ettiler.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Eskişehir Odunpazarı Şubesi Başkanı Mehmet Ali Börekci ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER)'ni dernek binasında ziyaret ettiler.

Ziyaret çok samimi hava içerisinde ve karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde gerçekleşti. TEMAD Eskişehir Odunpazarı Şubesi Başkanı Mehmet Ali Börekci, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Derneğimiz yeni kurulmasına rağmen 250 civarında üyeye ulaştık. ESKÜDER ve diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak bilgi alışverişleri yapıyoruz, hem de derneğimizi daha da güçlendirerek üye sayımızı çoğaltmaya çalışıyoruz. Amacımız, emekli astsubaylarımızın haklarını savunabilmek ve kamu hizmeti yapabilmektir. ESKÜDER üyeleri olarak, bizleri dernek binasında sıcak ve samimi karşıladığınız için, ESKÜDER'li dostlarımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim" dedi.

ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu DA ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek "Dernek olarak sivil toplum kuruluşlarına hem ziyaretlere gidiyoruz, hem de ziyaretleri kabul ediyoruz. Amacımız, yardımlaşma ve dayanışmayı kuvvetlendirmektir. Turizm şehri olan Eskişehir'imize kültür ve sanat yönünde katkıda bulunmaktır. TEMAD ile birlikte Eskişehir'de önümüzdeki günlerde ortak etkinlikler yapmayı düşünüyoruz" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title