Haberler

Eskişehir'deki Şüpheli Ölüm

Eskişehir'de Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan kadının, bazı yakınlarına daha önce intihar edeceği yönünde mesaj gönderdiği, ailevi sorunları nedeniyle intihar etme eğiliminin olduğu yönünde bilgilere ulaşıldığı bildirildi.

Eskişehir'de Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan kadının, bazı yakınlarına daha önce intihar edeceği yönünde mesaj gönderdiği, ailevi sorunları nedeniyle intihar etme eğiliminin olduğu yönünde bilgilere ulaşıldığı bildirildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, dün Kırmızıtoprak Mahallesi Ali Fuat Güven Caddesi'nin altından geçen Porsuk Çayı'nın Kanlıkavak mevkisinde bir kadına ait cesedin bulunduğu yönünde 155 Polis İmdat Hattı'na ihbar geldiği, ekiplerin olay yerine intikal ettiği, sudaki cesedin itfaiye yardımıyla sudan çıkartıldığı belirtildi.

Cesedin yapılan harici muayenesinde karın kısmında kesi bulunduğunun, ölümünün şüpheli olduğunun görülmesi üzerine cumhuriyet savcısına bilgi verildiği, savcının talimatı sonrası cesedin otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildiği ifade edildi.

Kimlik tespiti neticesinde ölen kadının Sümer Mahallesi'nde bir adreste ikamet eden, evli, iki çocuk annesi ev hanımı 50 yaşındaki Şemiye Budak olduğunun tespit edildiği bilgisi verilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Olay sonrası Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerimiz her ihtimali değerlendirilerek geniş çaplı soruşturma başlatmış, yapılan ilk inceleme ve araştırmalarda ölen kadının olay yeri olan Porsuk Çayı Kanlıkavak mevkisine yalnız olarak geldiği kamera kayıtlarından tespit edilmiştir. Şahsın yakın çevresindekilerle yapılan görüşmelerde bazı yakınlarına daha önce intihar edeceği yönünde mesaj gönderdiği, ailevi sorunları nedeniyle intihar etme eğiliminin olduğu yönünde bilgiler elde edilmiş, ayrıca olay sonrası şahsa ait kişisel eşyalar içerisinden intihar edeceğine dair not bulunmuş, olay yerinden elde edilen ilk bulgular ışığında olay intihar da dahil olmak üzere tüm yönleriyle araştırılmakta ve değerlendirilmektedir. Olay hakkında geniş çaplı soruşturma Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda devam etmektedir."

Emniyet Müdürlüğünün kayıtlarının maktulün daha önceden herhangi bir birimine veya cumhuriyet savcılığına mağdur olarak herhangi bir şikayet veya başvurusunun olmadığı, ayrıca Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında kendisi hakkında alınan herhangi bir koruma ve tedbir kararının da bulunmadığının anlaşıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kanlıkavak Porsuk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title