Haberler

Eskişehir'de Trafik Kazası : 4 Yaralı

Eskişehir, Sivrihisar-Afyonkarahisar Karayolu 1-30 km.aralarında devam eden yol yapımı çalışması nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Eskişehir, Sivrihisar-Afyonkarahisar Karayolu 1-30 km. aralarında devam eden yol yapımı çalışması nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sivrihisar-Afyonkarahisar Karayolu 10 Km. Aşağıkepen köyü girişi Dörtyol kavşağında meydana geldi. Ahmet Dağ'ın (47) kullandığı 26 PL 5455 plakalı araç içerisinde bulunan Emine Dağ (47), Seda Dağ (18) ve Büşra Ö. (12), Aşağıkepen Köyüne dönüş yaptığı sırada karşı yönden gelen Tolga Ünlüer'in kullandığı 06 K 5455 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlarda büyük ölçüde maddi hasar oluştu. Yaralılar, Ahmet Dağ, Emine Dağ, Seda Dağ ve Büşra Ö. 112 Acil Servis ekiplerince Sivrihisar Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Eskişehir ve Polatlı'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza yerine gelen Aşağıkepen Köylüleri ise, "Köyümüzün önünden geçen bu yol Ege ve Akdeniz bölgesine açılan ve yaz günlerinde trafiğin yoğun olarak yaşandığı bir güzergah. Yol çalışması nedeniyle tek şeritten sağlanan yolda günlerdir sıkıntı çekiyoruz. Vuku bulan kazanın hemen akabinde kapalı olan şeridin açılmasına bir anlam veremedik. Madem bu yol ulaşıma açılabiliyorsa bir kazanın olması mı bekleniyordu, diye ilgililere tepki gösterdiler.

(MD)

15.07.2012 11: 50: 26

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivrihisar Eskişehir Dörtyol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title