Haberler

Eskişehir'de Kadın ve Emek Paneli Yapıldı

Eskişehir'de, Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen'in ortak olarak düzenlediği 'Kadın-Emek' paneli yapıldı.
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Cengiz Gülebay'ın başkanlığını yaptığı panele, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel...

Eskişehir'de, Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen'in ortak olarak düzenlediği 'Kadın-Emek' paneli yapıldı.

Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Cengiz Gülebay'ın başkanlığını yaptığı panele, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve sendikacı Vicdan Baykara konuşmacı olarak katıldı.

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, çeşitli sivil toplum örgütleri üyeleri ve Eskişehirlilerin de bulunduğu panelde, kadının ve kadın emeğinin sömürülmesi ve kadına karşı yapılan şiddet tartışıldı.

Panel öncesi bir konuşma yapan Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç, emek mücadelesinin yanı sıra Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin laik üniter yapısının da korunması için yola çıktıklarını belirtti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve sendikacı Vicdan Baykara ise, Türkiye'deki kadın hareketlerine, kadına uygulanan şiddete ve kadın sömürüsüne değinerek, toplumdaki yanlış kadın algısının değiştirilmesi gerektiğini kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hilal Dokuzcan Eskişehir Kamu İş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title