Haberler

Eskişehir'de Hasta ve Hasta Yakınlarına Kablosuz İnternet

Güncelleme:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi, tedavi gören hastalar ve yakınları için kablosuz internet hizmeti sunmaya başladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde tedavi gören hastalar ve yakınları için kablosuz internet hizmeti sunulmaya başlandı.

Hastanede yeni uygulanmaya başlanan ve hasta memnuniyetini amaçlayan internet erişim hizmeti ile hastalar ve hasta yakınları hiçbir ücret ödemeden telefon, tablet ya da dizüstü bilgisayar ile internete ulaşma imkanına kavuştu.

İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen hastaların ve refakatçilerinin kullanacakları cihaz ile WiFi'ye bağlanarak kendilerinden istenecek kullanıcı adı alanına T.C. kimlik numaralarını, şifre alanına ise hasta dosya numaralarını girmeleri yeterli oluyor. Hastanede yatarken bu hizmetten faydalanan hastalar ise, hayatın her alanında ihtiyaç duyulan internete bağlanabilmek ve kaliteli vakit geçirmekten memnun olduklarını belirtiyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title