Haberler

Eskişehir'de Elektrik Kesintisi

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından, Eskişehir’in çeşitli bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından, Eskişehir'in çeşitli bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

15 ve 16 Mart tarihlerinde gerçekleşecek elektrik kesintiyle ilgili olarak yapılan açıklamada, saat 08.00 ile 17.30 arasında, İstiklal Mahallesi Başarılı Sokak ile Adalar Sokak'ın bir kısmı, Porsuk Bulvarı'nın bir kısmı ve Metinbey Sokak'ın bir kısmında kesinti yapılacağı belirtildi. 15 Mart günü saat 06.00 ile 08.00 arasında kesinti yapılacak bölgeler ise şöyle:

"Metinbey Sokak, Erenyol Sokak, Yalaman Çıkmazı Sokak, Yalaman Sokak, Şirin Sokak, Cami Sokak, Akınlar Sokak, Özmen Sokak, Sökmen Sokak, Nurgül Sokak, Çandarlı Sokak"

Aynı gün Astsubay Trafo binasında yapılacak tadilat çalışmaları gece 24.00 ile 02.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak olan bölgeler ise, "Çınar Sokak, Çınarcık Sokak, Santral Sokak, Adalar Sokak, Şair Fuzuli Cd. bir kısmı, İl Sağlık Müdürlüğü, Astsubay Orduevi, Merkez Komutanlığı, Porsuk Bulvarı Çağdaş Market, Eskişehir Özel Göz Hastanesi" olarak açıklandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Eskişehir Porsuk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title