Haberler

Eski Trabzonsporlu Stepanov: Pereira'dan Hoca Olmaz

Güncelleme:

Trazbzonspor'un eski oyuncusu Milan Stepanov, Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Pereira'yı yerden yere vururken "Ondan hoca olmaz, Fenerbahçe'yi şampiyon yapamaz." dedi.

Trazbzonspor'un eski futbolcusu Milan Stepanov, Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Vitor Pereira'yı eleştirdi, sarı-lacivertlilere dostça uyarılarda bulundu.

"BU İŞ PEREIRA'YLA OLMAZ"

Yeniyüzyıl gazetesine konuşan Stepanov, "Ligin en iyi kadrosu Fenerbahçe'de. Dünyaca ünlü yıldızları olmasına rağmen takım olamadılar. Çok yıldızın olduğu yerde her zaman problem olur. Fenerbahçe de problemlerle uğraşıyor. Bu iş Pereira ile olmaz. Eğer Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa yol yakınken dönmesi lazım. Kendisini Portekiz'den biliyorum. Yıldız oyunculardan oluşan kadroyu yönetecek kapasitede değil." dedi.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL İÇİN PARA SAÇIYORLAR"

" Türkiye'de futbol para için oynanıyor." diyen Stepanov, "Dünyanın hiçbir yerinde Türkiye'de kazanılan paralar yok. 2.ligde bile çok büyük paralar kazanılıyor. Amaç para ise Türkiye'de ikinci ligde bile oynabilirim. Trabzonspor'dan Porto'ya gittim orada bile 2.ligde kazanılan paraları kazanamadım. Çünkü para için değil kariyer için gittim. Ama sakatlıklar buna izin vermedi." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE EMEKLİ CENNETİ"

Bazı futbolcuların Türkiye'yi para için seçtiğini belirten Milan Stepanov, "Türkiye eski futbolcuların emeklilik dönemini yaşadığı bir futbol ülkesi. Kariyerinin sonuna gelen eski yıldızlar, iyi paralar ödendiği için burayı tercih ediyorlar. Ancak kafalarındaki para kazanmak dışında bir düşünce olmadığı için verimli olamıyorlar. Futbolda başarılı olmayı istiyorsan, kariyer planlaması yapan oyuncuları tercih etmelisin. Doymuş futbolcularla bir yere varılmaz. Ne yazık ki Türkiye'deki yöneticiler günü kurtarma peşindeler. Taraftara şirin gözükmek için, kariyerinin sonuna gelmiş yıldız oyuncuları almayı tercih ediyorlar. Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olamamasının temel nedeni bence bu." dedi.

"VAN PERSIE VARSA TAHTAYA ÖNCE ONUN ADI YAZILIR"

Van Perise-Pereira kavgasına da değinen eski Trabzonsporlu, "Fenerbahçe'de kim oynayacak tartışmalarını anlamlı bulmuyorum. Van Persie gibi dünya çapında bir oyuncuya sahipsen, tahtaya önce onun adını yazacaksın. Fernandao da iyi bir golcü. Ancak Persie kendisini ispat etmiş en önemli forvetlerden biri." dedi.

"TRABZON'UN ÜZERİNDE BÜYÜK BİR BASKI VAR"

Trabzonspor'daki kötü gidişatı değerlendiren Stepanov, "Trabzon'un kötü gidişe dur demesi gerekiyor. Trabzonspor her zaman gönlümde. Her sezon üzerinde baskı oluştuğu için başarılı olamıyor. Bunun örnekleri Trabzon'dan Galatasaray'a giden oyuncuların sarı-kırmızı formayla oynadığı performanstan belli olmuyor mu?" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Türkiye Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

lalMobil-ANDROID:

ne olmazlardan hoca gorduk fb bu yikilmaz kimse uzulmesin sevinmesinde

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title