Haberler

Eski Karısı Fuhuş Çetesinin Eline Düşen Adam, Ablasını Rehin Aldı

Güncelleme:

Adana'da eski karısı fuhuş çetesinin eline düşen 40 yaşındaki şahıs, ablasının boğazına bıçak dayayıp rehin alarak durumu protesto etti.

Adana'da eski eşini ve mahalledeki kız çocuklarını bir çetenin fuhuş batağına düşürdüğünü ileri süren bir kişi, bu durumu protesto etmek için ablasının boğazına bıçak dayayıp rehin aldı.

ABLASINI REHİN ALDI

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Uğurbay Ç. (40) bir süre önce bir çete tarafından fuhuş batağına düşürülen eşinden ayrıldı. Çete daha sonra da Uğurbay Ç.'nin tanıdığı ve akrabası olan kız çocuklarını fuhuş batağına düşürdü. Bu nedenle Uğurbay Ç. bunalıma girerek psikolojisi bozuldu. Bu durumu protesto etmek isteyen şahıs, bugün saat 14.00 sıralarında ablası Hilal E.'yi Mithatpaşa Mahallesi Örnek Apartmanı'ndaki evinde rehin aldı.

BOĞAZINA BIÇAĞI DAYADI

Genç kadının çığlıklarını duyan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine polis gelince genç kadın kapıyı açmayarak kardeşi ile konuştuğunu, konuyu halledeceğini söyledi. Ancak polis bu duruma inanmayarak beklemeye başladı. Bir süre sonra Uğurbay Ç. kapıyı açıp ablasının boğazına bıçak dayayarak apartmanın merdiven dairesine çıkarak oturdu.

POLİSE VE KARDEŞİNE YALVARDI

Uğurbay Ç., kendi eşi de dahil kız çocuklarının çete tarafından fuhuş batağına düşürüldüğünü, buna isyan ettiğini söyledi. Kendisine yaklaşarak ikna etmeyen çalışan polis olunca ablasının boğazına bıçağı dayayarak ölümle tehdit etti. Abla ise polis ve kardeşine yalvararak hayatta kalmaya çalıştı.

PTT GÖREVLİSİ MAHKEME CELBİNİ GETİRDİ

Bu arada PTT görevlisi de gelerek Uğurbay Ç.'ye 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hem sanık hem de müşteki olduğu bir davanın çağrı pusulasını getirdi. Ancak rehine olayından dolayı veremedi.

ARKADAN GELİP ETKİSİZ HALE GETİRDİLER

Bu arada polis şahsı bir türlü ikna edemedi. Uğurbay Ç.'nin bir yakını da gelerek ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra polis, arkadaşı onunla konuşurken apartmanın arkasından girip şahsı etkisiz hale getirdi.

"ABLAMI GÖRMEK İSTİYORUM"

Tam 1.5 saat boğazına bıçak dayanan kadın ise olay sonrası baygınlık geçirdi. Genç kadın polis tarafından hazır bekletilen ambulansa götürülerek tedavi altına alındı. Uğurbay Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı. Şahsın bu sırada, 1.5 saat boğazına bıçak dayayıp ölümle tehdit ettiği ablasını sorarak "Ablamı görmek istiyorum onu merak ediyorum." demesi dikkat çekti. Uğurbay Ç., daha sonra polis aracına konularak götürüldü.

ŞİZOFRENİ HASTASI

Olayın ardından, saldırgan Uğurbay Ç.'nin şizofreni hastası olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (267)

hasan:

kesin kürttür bu

17
44
yanıtYanıtla
Cem Enişte:

Adana denince fuhuş, fuhuş denınce adana akla gelir

46
2
yanıtYanıtla
mmmmm:

Bu adamla evli kalmaktansa fuhuş çetesinin elinde olmak daha hayırlı gibi görünüyor . Tövbe Ya Rabbi

32
14
yanıtYanıtla
6333:

Köpek tipi var galiba ülkücü

18
25
yanıtYanıtla
yorumcu:

Bunlar kürttür diyen adanalılar nedense kabullenmiyorlar adamda kadında tam tipik bir adanalı aynı böyle oluyorlar

33
9
yanıtYanıtla
bajar karaer:

Cekinmeyin kürt bunlar diyin alistik alakasi olmayan haberlere kurtleri kotulemenize

30
12
yanıtYanıtla
...:

Bi Adanadan s.tirin gidin artık laten insanlar doğuyu karıştırdığınız gibi gelip güzel Adanamizida karistiriyorsunuz...

19
22
yanıtYanıtla
Özgür isvicreMobil-IOS:

Bu yüzde yüz müslüman Akparticidir

2
38
yanıtYanıtla
efe:

conomu kürtmü bunlar hepsi birbirine benziyor

14
23
yanıtYanıtla
HAKAN:

DEVLET KANDİLDEN ÖNCE ADANAYA Bİ CÖZÜM BULMALI

32
3
yanıtYanıtla
Tüm 267 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title