Haberler

Eski Hüda Par Tarsus İlçe Başkanı'nın Yaralanması

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Tarsus İlçe Başkanı Abdülgani Tarhan, partilerine yönelik kasıtlı ve bilinçli saldırılar yapıldığını belirterek, oyuna gelmeyeceklerini ifade etti.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Tarsus İlçe Başkanı Abdülgani Tarhan, partilerine yönelik kasıtlı ve bilinçli saldırılar yapıldığını belirterek, oyuna gelmeyeceklerini ifade etti.

Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, Suruç'taki terör saldırısını bahane ederek Mersin'in Tarsus ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyen grubun açtığı ateş sonucu yaralanan eski HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Ali Kutan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

"Ayak oyunlarına gelmeyeceğiz"

Kutan'ın doğrudan hedef gösterildiğini öne süren Tarhan, şöyle devam etti:

"HDP, PKK çeteleri tarafından yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Özellikle bu çetelerin Tarsus'ta Suruç olayları bahane edilerek kasıtlı ve bilinçli bir şekilde parti üye ve gönüllülerimize ve iş yerlerine programlı bir şekilde saldırı yapıp bizleri çatışma ortamına çekmeye çalıştıklarını gözlemlemekteyiz. HDP, PKK çeteleri şunu iyi bilsinler ki bizler kesinlikle bu tür ayak oyunlarına gelmeyeceğiz. Yine daha önce 6-8 Ekim olaylarında aynısını yaşamıştık. Bu karanlık çetelerin özellikle batıda Tarsus'u hedef belirlemelerini manidar buluyoruz. Halkımıza bu tür saldırılara karşı dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz, herkesi sağduyuya davet ediyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title