Haberler

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Açıklaması

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Her zaman tek başına iktidarlarla kazanılan bütün kazanımları koalisyon hükümetleriyle beraber berhava edilmek istendi.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Her zaman tek başına iktidarlarla kazanılan bütün kazanımları koalisyon hükümetleriyle beraber berhava edilmek istendi. Son 60-70 yıla bakın, Türkiye'nin siyaset tarihinde bunu görürsünüz" dedi.

Soma ilçesinde Maden İş Halk Eğitim Merkezi'nin temel atma törenine katılan Yıldız, buradaki konuşmasında, yaklaşan seçimler öncesi birlik, beraberlik çağrısında bulunarak demokrasi alanındaki kazanımlara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye geliştikçe, büyüdükçe, ilerledikçe aşağıya çekmek isteyenlerin de eksilmediğini, Ankara'daki terör saldırısının insanlığı hedef aldığını ifade ederek, "1 Kasım seçimleri öncesinde hangi partiye oy verecek olursak olalım, tercihimizi nasıl kullanacak olursak olalım, demokrasi ve gelişmişliğe yapılacak katkı hangi düzeyde olursa olsun hafta sonunda gerçekleştirilen terör hadisesi yalnızca vatandaşımızı, devletimizi ve milletimizi hedef almamıştır. Aynı zamanda insanlığı hedef almıştır" diye konuştu.

Türkiye'de terörle tek başına iktidarla baş edileceğini ve koalisyonların ülkenin önünü tıkadığını vurgulayan Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Siyasi partilerin daha üstünde ve ötesindeki bir konudan bahsediyorum. Bu ülkede konan güçlü irade 13 yıldan bu yana ülkeyi 3 katına çıkarttı. Birlik ve beraberliğimize konan hedefler aynı şekilde engellenmeye gayret ediliyor. Buna müsaade etmeyeceğiz. Her zaman tek başına iktidarlarla kazanılan bütün kazanımlar, koalisyon hükümetleriyle beraber berhava edilmek istendi. Son 60-70 yıla bakın, Türkiye'nin siyaset tarihinde bunu görürsünüz. O yüzden bizler, Türkiye'nin Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a varıncaya kadar acılarını paylaşarak küçülteceği ve sevinçlerini de yine paylaşarak arttıracağı bir Türkiye oluşturmamız lazım. Bunun aksine hiçbir şeye müsaade etmemek gerekiyor. Bizler, Türkiye'nin gelişimine hiçbir ayrım koymaksızın katkı koymamız lazım."

Konuşmaların tamamlanmasının ardından, dua edilerek Soma Maden-İş Halk Eğitim Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergen, yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Taner Yıldız,  daha sonra beraberindekilerle Soma Maden Şehitliği'ni ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Taner Yıldız Türkiye Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title