Haberler

Eski Devlet Bakanı Ensarioğlu'ndan Ankara'daki Terör Saldırısına Kınama

Eski Devlet Bakanı ve Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu, Ankara’da yaşanan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaparak, bunun amacının sadece barış ve demokrasi gösterisi olan insanlara yönelik bir saldırı olduğunu söyledi.

Eski Devlet Bakanı ve Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu, Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaparak, bunun amacının sadece barış ve demokrasi gösterisi olan insanlara yönelik bir saldırı olduğunu söyledi.

Başken Ankara'da önceki gün yapılan bombalı saldırı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Mehmet Salim Ensarioğlu terör saldırısını kınadı. Yapılan saldırının ve katliamın yüreği insan sevgisi ile dolu herkesi derin üzüntüye boğduğunu belirterek, toplumda derin bir travma oluşturduğun belirten Ensarioğlu, "Amacı, hedefi ne olursa olsun hiç bir gerekçe, şiddeti insan öldürmeyi haklı çıkarmaz. Bu derin acıyı yaşatanları ve arkasındaki güçleri en sert biçimde şiddetle lanetliyorum. Katliamda yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan aile bireylerine sabır diliyor ve yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Ülkeyi yöneten siyasi iktidarın ciddiyetle olayın üzerine gitmesi ve olayı kamuoyu önünde şeffaf bir şekilde araştırılması, sorumluların ve arka planının ortaya çıkarılması şarttır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Salim Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title