Haberler

Eşi ile Kaçan Babasını Bulup Bıçakladı

2 Yıl Önce Eşiyle Birlikte Kaçıp Kırıkkale’ye Yerleşen Babasını, Sokak Ortasında Yakalayıp Bıçakladı.

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde oturan 20 yaşındaki Emrah Eziz, 2 yıl önce eşiyle birlikte kaçıp Kırıkkale’ye yerleşen babası 47 yaşındaki Ahmet Eziz'i, sokak ortasında yakalayıp 3 yerinden bıçakladı. Polis, yerde kanlar içinde yerde yatan Ahmet Eziz'i izleyen kalabalığı, uyarıya rağmen dağılmayınca biber gazı sıkarak uzaklaştırdı.

Olay, Kırıkkale’nin Zafer Caddesi üzerinde bulunan Baştaş İşhanı’nın önünde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Emrah Eziz, 2 yıl öncesine kadar Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde oturan SSK’dan emekli, biri imam nikahlı 2 eşli ve babası Ahmet Eziz’i, 2 yıl önce evinin yatak odasında eşi Özlem ile birlikte yakaladı. Babası ile eşinin bu olaydan sonra birlikte kaçıp, ortadan kaybolduklarını belirten Emrah Eziz, son olarak bir ay önce Kırıkkale’de ev tuttuklarını öğrendi. Eşi ile birlikte yaşayan babasının izini sürüp, Kırıkkale’ye gelen Emrah Eziz, babası ile Zafer Caddesi’nde karşılaştı. Emrah Eziz, çıkan tartışma sonucu belinden çıkardığı bıçakla babası Ahmet Eziz’i sokak ortasında sol karın boşluğundan 3 kez bıçakladı. Emrah Eziz olaydan hemen sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

KALABALIĞA BİBER GAZI

Yerde kanlar içinde kalan Ahmet Eziz’e ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Ahmet Eziz, gelen ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, yerde yatan Ahmet Eziz’i filim izler gibi seyreden vatandaşlara dağılın uyarısında bulundu. Ancak Vatandaşların bu uyarıya aldırış etmemesi üzerine biber gazı sıkarak dağılmalarını sağladı. Olaydan sonra yaralı baba Kırıkkale Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınırken, oğlu ise polis merkezine götürüldü.

"BABAMLA EŞİMİ YATAK ODASINDA BASTIM"

Emrah Eziz polise verdiği ifadede, eşi 21 yaşındaki Özlem ile babasını 2 yıl önce Manavgat'taki evlerinde yatak odasında yakaladığını, bu olaydan sonra babası ile eşinin birlikte kaçıp ordadan kaybolduklarını söyledi. Babasının son olarak Kırıkkale’ye taşınarak ev tuttuğunu öğrendiğini belirten Emrah Eziz şöyle dedi:

“Babam ile eşimi 2 yıl öncesinde Manavgat’ta bulunan evimin yatak odasında yakaladım. Üzerlerine yürüdüğümde eşim ve babam kaçarak kurtuldu. Daha sonra eşim ve babam ortadan kayboldu. Babasının evine de dönmeyen eşimin, babamla birlikte kaçtığını öğrendim. Onları 2 yıldır arıyordum. Sonunda bir şekilde beraber Kırıkkale’ye taşındıklarını öğrendim. 2 gün önce Kırıkkale’ye gelip, Zafer Caddesi’nde karşılaştığım babam olacak kişiyle tartıştım. O öfkeyle gözüm döndü ve baçakladım.”

Erhan GÖĞEM/ KIRIKKALE, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title