Haberler

Esentepe İçmesuyu Projesi Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esentepe İçmesuyu Projesi'nde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esentepe İçmesuyu Projesi'nde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirtti.

Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Esentepe bölgesinin yüksek kesimlerindeki mahallelerine, daha bol ve kesintisiz içme suyu ulaştıracaklarını bildirdi.

Kısa bir süre önce vatandaşlara, 40 milyon lirayı aşan içme suyu projelerini tanıttıklarını anımsatan Toçoğlu, açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

"Hazırladığımız çalışmalar arasında yer alan Esentepe İçmesuyu Projesi'nde çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Kampüs yerleşkesindeki terfi merkezi yapım çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz bir yandan da hat döşeme ve kaynak çalışmalarına devam ediyor. 2,5 milyon lira değerindeki içme suyu projesinden Serdivan'a bağlı 13 mahalle yararlanacak. Mahallelerimizin gelecek nüfus projeksiyonuna göre inşasını başlattığımız hat uzun yıllar hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Çalışmalarımız kapsamında 10,5 kilometrelik içme suyu hattı inşa edeceğiz. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak projemiz ile Esentepe, Aşağıdereköy, Çubuklu, Dağyoncalı, Yukarıdereköy, Kazımpaşa, Selahiye, Kuruçeşme, Mahmudiye, Yeşilköy, Beşevler, Meşeli ve Kızılcıklı'ya daha bol ve kesintisiz su ulaştıracağız."

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title