Haberler

Esenlik Mücelli Şubesi'ni Hizmete Açtı

Güncelleme:

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; 'Mücelli şubemizin ve açılışını yaptığımız diğer şubelerimizle yatırımlarımızın belirttiği anlam, Esenlik'teki dinamik anlayıştır. Yani yenilikçi anlayıştır' dedi.

Daha önce Mücelli Sağlık Ocağı karşısında hizmet veren süpermarket şubesi yine aynı cadde üzerinde Esenlik tarafından yapılan Esen Evleri altında hizmetlerine devam edecek. Açılış etkinliğine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte ilçe belediye başkan yardımcıları, bazı dernek ve oda başkanları, kamu kuruluş temsilcileri, basın mensupları, iştirakçi firma temsilcileri ile birlikte birçok kişi katıldı.

'Esenlik marka olmaya devam ediyor'

Esenlik'in Malatya ile özdeşleştiğini dile getiren Malatya Valisi Süleyman Kamçı; 'Esenlik camiasını yaptığı bu çalışmalardan dolayı kutluyorum. Her alanda başarıları olan şirketimize bu güzel mekânı halkımız yararına açtıkları için teşekkür ediyoruz. İlimiz dışına da taşan bu başarılarının devamını diliyoruz. Esenlik marka olmaya devam ediyor' şeklinde konuştu.

'Her alanda şehrimizin gelişmesi için yatırımlar yapan bir şirket'

Şirketimizin ilimiz ile özdeş olduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır; 'Göreve geldiğimiz günden bu güne Esenlik'i daha güçlü hale getirme çabasındayız. Şirketimizi sadece marketçilik yapan bir şirket olarak görmüyoruz. Her alanda şehrimizin gelişmesi için yatırımlar yapan bir şirket. Önümüzdeki yıllarda Esenlik'i daha da güçlendirerek, hem Malatya halkının sahipleneceği, hem bölgede ekonomisinin canlanmasına ve rekabet gücünün artmasına katkı sağlayacak bir şirket haline getireceğiz. İstihdam anlamında da önemli bir görevi Esenlik üstlenmiş oluyor. İl dışına da ürün satan konuma gelmesi için beton elemanları çeşitlerinin daha da gelişmesi için çalışmalarımız devam edecek. Başta Genel Müdürümüz olmak üzere şirketimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

'Şehrimizin en dinamik kuruluşlarından biriyiz'

Esenlik'in çeyrek asrını geride bıraktığını söyleyen Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; 'Kamunun gücünü özel sektörün ruhu ile birleştirerek, yolumuza sabırla devam ediyoruz. Şehrimizin en dinamik kuruluşlarından biriyiz. Üretime verdiği destek ile şehrin en önemli kuruluşlarından bir tanesi. Bölgesel bir marka olduk. Bölgesel bir marka olurken kaliteden asla ödün vermedik ve Güvenmekte haklısınız sloganının içini doldurmaya çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

'Markalaşmaya devam ediyoruz'

Esenlik'in birçok alanda kendisini geliştirdiğini dile getiren Boyraz; 'Markalaşmaya devam ediyoruz. Beton elemanları üretiminde Meston, Gıda alanında Nergis, temizlik olarak Epak markalarını geliştirmeye devam ediyoruz. 1.500 m2 alana sahip marketimiz ile birlikte inşaat yapımı bize ait. Bütün bu çalışmalarımız Esenlik'in daha kuvvetli ve dirençli olmasını sağlamak' dedi.

'Esenlik halkıyla beraber güvenle yoluna devam ediyor'

Boyraz; 'Esenlik çeyrek asırlık tecrübeye ve birikime sahip, Esenlik halkımızın güvenini kazanmış halkımızla geleceğe güvenle yürüyen bir şirket, Esenlik yenilikçi, dinamik, gelişimci bir şirket, Esenlik sabırlı ve güvenli adımlar atan bir şirket, Esenlik yatırımları birbirini destekleyen bir şirket, Esenlik sağlam ve emin bir şirket. Bu değerler kolay kazanılacak değerler değil. Bu değerleri barındıran Esenlik halkıyla beraber güvenle yoluna devam ediyor. Bu yürüyüşte emeği geçen herkese teşekkür eder, yeni şubemizin halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim' şeklinde konuştu.

Yapılan dua ile birlikte açılışı gerçekleştirilen şubede ilk alışverişi Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte diğer protokol üyeleri yaptı. Alışveriş sonucu satın alınan çikolatalar özellikle açılışa katılan çocuklara ve davetlilere dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Kamçı Ahmet Çakır Ak Parti Malatya Güncel Haberler

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title