Haberler

Eşcinsel Erkeklerin Birbirini Öpmesi Maçın Önüne Geçti

Güncelleme:

Amerika'da oynanan beyzbol maçında eşcinsel çift, dev ekran kendilerini çekerken öpüşmeye başlayınca tüm dünyanın ilgisini çekti.

Amerika'da oynanan beyzbol maçında eşcinsel çift dev ekran kendilerini çekerken öpüştü. Bu an sosyal medya ve dünya basınında paylaşım rekorları kırdı.

Geçen Cumartesi günü Los Angeles Dodgers ile Arizona Diamondbacks arasında Dodger Stadyumu'nda oynanan oyunda bir eşcinsel çiftin dev ekranda birbirlerini öpmesi maçın önüne geçti. Sıradan bir beyzbol maçı tüm dünya basınında konuşuldu.

GÜLEREK KARŞILADILAR

Independent'ın haberine göre stadyumda dev ekrana tek tek yansıtılan çiftler birbirlerini öpmeye başladı. Tam o sırada ekranda görülen iki erkek, birden birbirlerini öptü. Stadyumdaki seyirciler bu anları gülerek karşıladı. Görüntüler dünyaya yayıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles Dodgers Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (42)

jesusmobilWeb@haberler.com:

Dünyanın civisi çıktı dünyaya osmanlı lazım

36
11
yanıtYanıtla
,,,dünyaya müslümanlar hakim olsaydi,,,?:

Evet , , dedigimi tekrar edeyim, , dünyaya müslümanlar hakim olsaydi, , bu tür rezillikleri göremezdik, , onun icin iktidara gelecek olan partilerimiz cok büyük önem arzediyor, , maalesef AKP, , , fazla bir varlik gösteremedi, , 13 senede etrafimizda tek bir dost ülke kalmadi, , ümidimiz MHP, , kadrolarindadir. .

13
34
yanıtYanıtla
NtMobil-IOS:

Emperyalizm,fazla özgürlük işte böyle birşey,çocuklara izletmeyin

26
13
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

imansizlar

19
13
yanıtYanıtla
EŞCİNSELLER VARDIR:

Eşcinseller vardır her zamanda var oldular bu bir tercih veya seçim değildir. Doğduğun an anlına yazan bir kaderindir bir çok insan anlamıyor, anlamak istemiyor veya işine gelmiyor. Çok uzunca bir konu ne anlatsam boş. . böyle devam ne diyeyim.

15
15
yanıtYanıtla
ahaMobil-ANDROID:

bunlari yuksek bi yerden atmak kazim

16
10
yanıtYanıtla
dr.mobilWeb@haberler.com:

Bunların biri akpli biri hdpli

18
8
yanıtYanıtla
YILMAZ:

EDEPSIZLER

22
2
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

AKP %50'in üstündedir. CHP %20-25' MHP %15-20 ve sonunda HDP %10'un altında.. Göreceksiniz;)

8
15
yanıtYanıtla
CekinMobil-IOS:

Bu rezilliklere normal diyenler insanlığın yok oluşunu hazırlıyorlar

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title