Haberler

Eşbaşkanlara Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Güncelleme:

TÜM BEL-SEN, Kürt Yazarlar Derneği ve Diyarbakır İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş Kışanak`ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.
TÜM BEL-SEN Başkanı Muhsin Uyanık, Eşbaşkanı Gülay Tekin Kuzu ve yönetim kurulu üyeleri Kışanak'ı ziyaret etti.

Kışanak, sendikaların kentin ortak geleceği konusunda katkı yapmasının son derece önemli olduğunu belirtti. Kışanak, "Burada hepimiz halkın ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması konusunda hassasiyet gösteren, duyarlılık gösteren ve her birine kendisini o şekilde konumlandıran kurumlarız" diyerek, yerel yönetimlerin,sendikaların ve sivil toplum örgütlerinin de bunun bir parçası olduğunu bildirdi. Kışanak,"O nedenle sizi de bu yönetimin bir parçası olarak kabul ediyoruz. Böyle çalışırsak başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Tümbel-Sen'in ardından Kürt Yazarlar Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de Kışanak'a nezaket ziyaretinde bulunarak tebrik etti. Yönetim kurulu üyeleri birlikte edebiyata ve Kürt diline güç vermek için katkıların devamını istedi. Kışanak da, Kürt diline ve kültürüne katkı yapan kurumlarla ortak proje yapmak ve Kürt dili ve kültürüne hizmet etmek belediye olarak projelerinin arasında olduğunu konuya ilişkin tekrar bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

Kentte güzel kapılar açılacak

Kürt Yazarlar Derneği'nin ardından Diyarbakır İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş ta Kışanak'la yaptığı görüşmede, "Sizin birikiminiz ve tecrübeniz Diyarbakır'ın, Diyarlığıyla da birleşince biz inanıyoruz ki kentte mevcut fiili durumdan ötürü de güzel kapılar açacaktır" dedi.

Kışanak da yerel yönetimlerin kendi içinde belki manevi tatmini daha yüksek bir iş olduğunu anımsatarak, "İhtiyacı olanlara katkı sunma en nihayetinde insana daha fazla bir manevi duygu veriyor. Yapılması gereken o kadar çok şey var ki, bu kadar yoğun işin içerisinde umarım bu kenttin bütün dinamikleri bizimle birlikte olurlar, el ele veririz altından kalkarız diye umut ediyorum" diye konuştu. "Önümüzdeki 5 yılı halkımız için Diyarbakır için bir fedai ruhuyla, seferberlik ruhuyla halkın hizmetine sunacağım" diyen Kışanak şöyle konuştu:

"Elimden gelenin fazlasını yapmak için gayret edeceğim ama en nihayetinde hep birlikte yaparsak ancak altından kalkabiliriz. Ben bu konuda da kentimizin bütün dinamiklerine farklılıklarının, sosyal gruplarının, inanç gruplarının, kültür gruplarının tamamının destek sunacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu kentin varolan demokratik kültürünü daha da güçlendirmek, daha katılımcı, daha ortaklaştırıcı bir yaklaşımla daha da ileriye götürmek gerekiyor"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Nimetullah Erdoğmuş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title